Home / Administratie / Centru social multifuncțional în pregătire în Chețani

Centru social multifuncțional în pregătire în Chețani

Distribuie

Primăria Comunei Chețani a atribuit, în data de 18 octombrie 2023, societății Hanu General Services SRL Ocna Mureș (Alba), un contract în valoare de 820.000 de lei, fără TVA, pentru execuția lucrărilor de construcție, extindere, modernizare și renovare aferente obiectivului de investiție ”Înființare Centru social multifuncțional în satul Grindeni, comuna Chețani, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit Expertizei tehnice a proiectului, document aprobat de către Emil-Florin Mocan (foto), primarul comunei Chețani, investiția va fi realizată în localitatea Grindeni nr. 117, pe o parcelă de teren care are suprafața de 5.953 de metri pătrați, iar pe amplasament există mai multe corpuri de clădire.

”Considerăm că corpul de clădire analizat nu prezintă siguranță în exploatare și se încadrează în clasa de risc seismic I, prezentând risc de cedare imediată”, se menționează în Expertiza tehnică a proiectului.

Investiția este finanțată prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Rurală, iar termenul de execuție este de patru luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

”Considerăm că demontarea completă a construcției și construirea unei clădiri noi, moderne, care să corespundă cerințelor actuale de siguranță în exploatare și funcționalitate este soluția optimă ce trebuie adoptată”, se mai precizează în același document.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Premierul României, compliment politic pentru Dumitrița Gliga, președintele PSD Mureș

Distribuie Prim-ministrul României și președintele Partidului Social Democrat, Ion-Marcel Ciolacu, a participat vineri, 23 februarie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.