Home / Administratie / Licitație de 2,2 milioane de euro pentru asfaltare de străzi în Gălești

Licitație de 2,2 milioane de euro pentru asfaltare de străzi în Gălești

Distribuie

Primăria Comunei Gălești a demarat, în data de 29 noiembrie 2023, o licitație estimată la valoarea de 10.853.916 de lei (aproximativ 2,2 milioane de euro), fără TVA, pentru execuție lucrări aferente obiectivulu ide investiție ”Asfaltare străzi în comuna Gălești, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Conform Caietului de sarcini al licitației, document aprobat de către Karácsony Károly (foto), primarul comunei Gălești, investiția va fi realizată în intravilanul localităților Gălești, Sânvăsâi și Troița și are următorii indicatori tehnico-economici: lungime drum asfaltat: 6.001 de metri, lățimea părții carosabile: 4,5 metri, șanțuri și rigole: 7.054 de metri, lucrări de consolidare: 175 de metri, accesel la proprietăți: 258 de bucăți, podețe tubulare: 42 de bucăți.

”Străzile studiate fac parte din trama stradală a comunei Gălești, județul Mureș. Pe traseul străzilor se află locuințe private, agenți economici cu accesele realizate artizanal, fără să asigure o pantă longitudinală continuă pentru asigurarea scurgerii apelor, se va avea în vedere realizarea acceselor la proprietățile riverane”, se arată în document.

Contractul va avea durata de 14 luni, proiectul este finanțat prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 22 decembrie 2023, ora 15.00.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ședință extraordinară la Consiliul Județean Mureș

Distribuie                                   DISPOZIŢIA NR.54 din 23 februarie 2024 privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.