Home / Administratie / Târgu Mureș: Termene de finalizate prelungite pentru 13 proiecte de investiții

Târgu Mureș: Termene de finalizate prelungite pentru 13 proiecte de investiții

Distribuie

Consilierii locali din Târgu Mureș au aprobat vineri, 8 decembrie, cu prilejul unei ședințe extraordinare, prelungirea termenelor de finalizare pentru 13 proiecte de investiții și etapizarea plăților.

”Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, a emis Instrucțiunea nr. 207/31 octombrie 2023 privind etapizarea contractelor de finanțare din cadrul POR 2014-2020 în perioada de programare 2021-2027 și obligațiile beneficiarilor care solicită acest lucru. Potrivit documentului, în vederea asumării acestor obligații la nivelul contractului de finanțare, beneficiarii vor iniția solicitări de modificare a contractului aferent proiectului propus pentru etapizare, cu individualizarea Programului de finanțare a etapei a II-a. Solicitările vor fi inițiate începând cu data intrării în vigoare a prezentei Instrucțiuni până cel mai târziu la data de 10 decembrie 2023, pentru a permite operarea modificărilor până la 31 decembrie 2023, data finală de implementare a proiectelor și de eligibilitate a cheltuielilor pentru intervalul de programare 2014-2020, și încheierea contractelor de finanțare pentru etapa a II-a, astfel încât să fie asigurată continuitatea unui flux corespunzător de finanțare pentru desfășurarea proiectelor”, a informat Serviciul Relații Interne și Internaționale din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Mureș.

Conform aceleiași surse, în urma acestor hotărâri, ”Municipiul va transmite solicitări de modificare a termenelor de finalizare, respectiv de etapizare a cheltuielilor estimate aferente finalizării acestora, pentru a nu pierde finanțarea nerambursabilă.”

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ajutor pentru familii extinse

Distribuie Reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Mureș au anunțat miercuri, 28 februarie,  pe pagina oficială a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.