Home / Sanatate / Mureș: Furnizor nou de servicii de transport medical neasistat

Mureș: Furnizor nou de servicii de transport medical neasistat

Distribuie

Academia de Sănătate Samariteană Mureș are începând de miercuri, 6 decembrie, un nou serviciu autorizat, respectiv serviciul de ambulanță care oferă transport medical neasistat persoanelor nedeplasabile, la cerere.

Detalii despre noul serviciu

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Academiei de Sănătate Samariteană Mureș, ambulanța asigură confort superior și beneficiază de multiple dotări, necesare acestui serviciu.

”Serviciile de transport medical neasistat se adresează persoanelor stabile, din punct de vedere medical (non-urgențe), care necesită transport special, care trebuie transferați între spitale, la alt centru/ cămin de vârstnici sau acasă. Astfel, asigurăm transportul pacienților, neasistat, pentru externare/ internare în spital, consultații policlinică, CT, RMN, examene radiologice, transport județean, interjudețean, național”, se menționează în comunicat.

În ceea ce privește cele mai solicitate servicii de transport medical neasistat, acestea sunt următoarele: transportul la și de la azile și cămine de bătrâni pentru consult de specialitate, transportul pacienților cu diferite tipuri de fracturi, fiind imobilizați, transportul pacienților externați din unitățile sanitare la domiciliul acestuia, transport pentru efectuarea dializei de la domiciliu la spital și retur, transport la orice instituție, atât intern cât și internațional și transportul celor ce necesită furnizarea de oxigen și asistență medicală pe durata deplasării.

”Știm că participarea la programările din spital/ efectuarea unor tratamente pot fi o experiență stresantă și cu siguranță nu este ceva ce așteptați cu nerăbdare. De aceea, ne asigurăm că oferim un serviciu de ambulanță privată complet personalizat, astfel încât fiecărei persoane să-i fie cât mai confortabilă deplasarea atunci când călătorește cu noi. Programări la numărul: 0775-112.112”, se mai arată în comunicat.

Dorința ”de a schimba în bine societatea”

Academia de Sănătate Samariteană Mureș este un centru socio-medical de tip rezidențial pentru vârstnici din localitatea Ernei care acordă atât îngrijire medicală pentru bolnavi cu afecțiuni cronice și cu diferite probleme sociale, cât și îngrijire, asistare și sprijin în integrarea socio-medicală.

”Încă de la începutul existenței noastre, ne-am implicat activ în programe și proiecte de responsabilitate socială, sprijinind o cauză, o idee creativă sau dorința de a schimba în bine societatea, am pus bazele realizării unui vis despre modul în care ar trebui să privim sănătatea. Una din marile mele preocupări a fost să creez mereu ceva de care oamenii au nevoie. Am identificat, în urmă cu trei ani, insuficiența serviciilor de îngrijire și rezidențiale dedicate seniorilor. Pe parcursul desfășurării activității, am constatat nevoia unui centru medical integrat cu specialități multiple și le-am gândit ca pe un adevărat ecosistem medical”, a precizat Ionela Ciotlăuș, președintele Academiei de Sănătate Samariteană Mureș.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Prof. Bogdan Rațiu despre rezultatele la Evaluarea Națională. “Nu vine sfârșitul lumii, e doar un examen, e doar un nivel la care noi am ajuns în acest moment”

Distribuie La simularea Evaluării Naționale 2024, mai mult de un sfert din elevi nu au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.