Victorie asigurată din prima repriză la handbal Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 153 Vizualizări

Victorie asigurată din prima repriză la handbal

 

În primul meci al acestui an calendaristic, echipa de handbal junioare 2 de la CSM Târgu Mureș a întâmpinat echipa din Ghimbav.

Potrivit CSM, rezultatul meciului a fost următorul:

CSM Târgu Mureş – ACS Sporting Ghimbav:  37:27 (23:9)

Principalele marcatoare ale echipei au fost: Sonia Lăcătuș cu 10 goluri, Alexia Oltean (7 goluri), Daria Coman (5 goluri), Mara Tarcău (4 goluri), Nicoleta Covrig (2 goluri), Daria Rusu (2 goluri), Mara Marinescu (2 goluri), Bianca Mureșan (2 goluri), Iasmina Bucur (un gol), Raluca Ormenișan și Tímea Székely cu un gol.

Potrivit aceleiași surse, toți cei trei portari, Ilinca Lanțoș, Iulia Avram și Mara Hădărean au avut o evoluție excelentă, iar fetele au început partida cu o dorință puternică de a juca, cu o apărare solidă, o poartă inspirată și un joc ofensiv în viteză.

Echipa noastră de fete a demonstrat un joc fluid și a asigurat victoria încă din prima repriză, având un avantaj semnificativ la pauză de 23-9.

„Toate fetele care au intrat de pe bancă, atât în prima repriză, cât și în a doua, au făcut-o foarte bine. Acest joc consistent a dus la diferență maximă scorul, arătând în minutul 45, punctajul de 31-14. Toate fetele de pe foaia de joc și-au adus contribuția la spectacolul din sala de sport. Suntem mândri de fetele noastre. Forța CSM Târgu Mureș”, a declarat antrenorul Laurențiu Pop.

(D.C.)

Sursa foto: Facebook/ CSM Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE