Home / Cultură / Dezbatere despre finanțarea proiectelor culturale

Dezbatere despre finanțarea proiectelor culturale

Distribuie

În Sala de ședințe a Consiliului Local Târgu Mureș, va avea loc o dezbatere despre modificările aduse regulamentului pentru acordarea finanțărilor nerambursabile pentru proiecte culturale. Dezbaterea va avea loc săptămâna viitoare, luni, 12 februarie, începând de la ora 12.00.

La dezbaterea despre Proiectul de hotărâre privind aprobarea Metodologiei (Regulament/Ghidul solicitantului) acordării finanţărilor nerambursabile din fondurile bugetului local al municipiului Târgu Mureş pentru proiecte culturale, sunt invitate toate persoanele interesate de subiect și reprezentanții ONG-urilor culturale din Târgu Mureș.

Câte 5 minute pentru intervențiile participanților la dezbatere

„Fiecare participant, după intrarea în sala de ședință, se va înscrie pe lista de persoane prezente la dezbaterea publică, având asupra sa actul de identitate, respectiv dovada calității de reprezentant al persoanei juridice, după caz.

Participanții vor avea la dispoziție maxim 5 minute pentru prezentare. Acest interval a fost stabilit pentru a oferi posibilitatea unui număr cât mai mare de participanți să își exprime propunerile și sugestiile referitoare la proiectul de act normativ. Dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toți solicitanții înscriși la cuvânt și-au exprimat recomandările cu referire concretă la proiectul de act normativ în discuție.”, se precizează în anunțul publicat pe site-ul Primăriei Municipiului Târgu Mureș. (V.C.)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Flori la bustul lui Constantin Romanu-Vivu

Distribuie Primarul comunei Sângeorgiu de Mureș, ing. Sofalvi Szabolcs, a depus duminică, 1 februarie, coroane …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.