Home / Administratie / Stații de autobus inteligente cumpărate de Primăria Cristești

Stații de autobus inteligente cumpărate de Primăria Cristești

Distribuie

Conducerea Primăriei Comunei Cristești a demarat, în data de 23 februarie 2024, o licitație estimată la valoarea de 658.000 de lei, fără TVA, pentru obiectivul de investiție ”Achiziționare stații de autobus inteligente”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit informațiilor prezentate în Caietul de sarcini al licitației, achiziția este realizată prin intermediul proiectului “Îmbunătățirea serviciilor publice din comuna Cristești, județul Mureș prin implementarea unor sisteme digitale”, care presupune investiții de tip Smart Village.

”În acord cu Strategia de Dezvoltare Locală a comunei Cristești  pentru perioada 2021 – 2027, se propun investiții în noile tehnologii de tip Smart Village precum și achiziționarea unui număr de opt stații de autobus inteligente, dotate cel puțin cu porturi USB, încărcare Wireless, alimentare solară și acumulatori pentru înmagazinarea energiei electrice, cameră video, sistem de operare panou de afișaj electronic, sistem de iluminat etc. Stațiile de autobuz vor fi amplasate pe domeniul public al UAT Cristești asigurând un grad de confort ridicat  cetățenilor care utilizează transportul public”, se menționează în documentul aprobat de către Kovács Edit (foto), primarul comunei Cristești.

Investiția este finanțată prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor de participare este 11 martie 2024.

Alex TOTH

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Noua parcare de la Spitalul de Urgență Târgu Mureș, la un vot de aprobare!

Distribuie Aleșii județeni vor decide luni, 15 aprilie, cu prilejul unei ședințe extraordinare de lucru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.