LSTGM aniversează 34 de ani de existență. Vezi lista evenimentelor omagiale organizate de ligă Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 263 Vizualizări

LSTGM aniversează 34 de ani de existență. Vezi lista evenimentelor omagiale organizate de ligă

Liga Studenților din Târgu Mureș (LSTGM) împlinește vineri, 1 martie, 34 de ani de existență, un parcurs frumos, presărat cu proiecte studențești de anvergură, evenimente academice reușite și multe amintiri frumoase. „Anul acesta, LSTGM împlinește frumoasa vârstă de 34 de ani de activitate. În toți acești ani s-au legat o mulțime de prietenii, relații de scurtă sau lungă durată dar și o iubire aparte față de ce înseamnă să fii voluntar. LSTGM adună mai bine de 1000 de persoane prin intermediul numeroaselor proiecte desfășurate Să faci parte din LSTGM înseamnă să faci parte dintr-o familie, o dată intrat în această familie îți vei da seama de mulțimea de oportunități pe care ți le oferă și cum poți să te dezvolți atât personal cât și profesional în preajma oamenilor mai mari care au deschiderea să te învețe tot ce au învățat și ei”, a declarat pentru cotidianul Zi de zi Paula Pughiuc, președintele LSTGM.

Membrii LSTGM vor organiza o suită de evenimente omagiale, prin intermediul cărora vor celebra cele peste trei decenii de existență, anume: Freezerii “Sunt student la: Impro Show” la 3GHub,  Training “What is LSTGM?”, destinat studenților de la liniile de predare în engleză, Training “Ce înseamnă LSTGM?”, destinat studenților de la facultățile din cadrul ST, Wokshop-ul “How to present a studio project”, susținut de Conf. Univ. Dr. Arh. Mara Popescu,  destinat studenților de la Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației, Departamentul de Arhitectură, Program științific ZEM, Training “Strategic Planning”,  Training “Self Confidence”, Antrenament de stretching cu Andreea Astafei, 18Gym Mureș Mall, ZEM Party alături de Dj Matei, la Office Club, Party Aniversar LSTGM, în Bunker,  LSTGM Quiz și tomboblă cu premii, în Backstage, toate acesteea fiind dedicate studenților. „Vă așteptăm la activitățile noastre nu doar în săptămâna LSTGM, ci în fiecare moment al anului, mereu vom fi acolo prezenți pentru studenți dar și pentru comunicate”, a adăugat Paula Pughiuc.

Echipa cotidianului Zi de zi felicită membrii LSTGM pentru evoluția lor incredibilă și pentru interesul arătat vieții academice târgumureșene.

Mădălina ROHAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE