Claudiu Maior și Călin Moldovan au trecut la PSD Politic
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 2270 Vizualizări

Claudiu Maior și Călin Moldovan au trecut la PSD

Consilierii locali Claudiu Maior și Călin Moldovan s-au alăturat echipei PSD Târgu Mureș, potrivit unui comunicat transmis de Biroul de presă al PSD Mureș.

„Strategia PSD Târgu Mureș se înscrie în strategia județeană privind alegerile locale și anume ca, după 9 iunie, partidul să fie, din nou, pe primul loc pe județ între partidele românești, ca număr de voturi, ca număr de mandate de aleși locali.

Decizia luată se bazează pe cercetări sociologice și, ce e cel mai important, pe consultarea colegilor din PSD care știu cel mai bine pulsul orașului. Susținerea târgumureșenilor și susținerea membrilor și a simpatizanților PSD sunt cele mai puternice argumente”, se arată în comunicatul PSD Mureș.

Claudiu Maior și Călin Moldovan sunt consilieri locali ai Municipiului Târgu Mureș, fiind aleși din partea partidului Pro România.

Maior în „frumoasa familie a PSD Mureș”

„M-am hotărât să fac parte din frumoasa familie a PSD Mureș. Sper ca împreună cu cei care conduc astăzi acest partid să reușim să facem o administrație în beneficiul cetățeanului, să luptăm pentru dezvoltarea acestei comunități care merită mult mai mult decât ceea ce are în prezent!
Sunt un cetățean dedicat, un om dintre voi, născut și crescut în acest oraș! Voi fi în mijlocul vostru, alături de echipa Partidului Social Democrat Mureș la fel cum am făcut-o de ani de zile, pentru a vă asculta nevoile, sugestiile și, chiar și criticile, lucrând împreună pentru un oraș mai bun, atât pentru noi, cât și pentru generațiile următoare”, a scris Claudiu Maior pe pagina sa de Facebook.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE