Cercul de Donatori Mureș, ajuns la cea de-a 13-a ediție. Trei proiecte diferite, alese special pentru eveniment Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 205 Vizualizări

Cercul de Donatori Mureș, ajuns la cea de-a 13-a ediție. Trei proiecte diferite, alese special pentru eveniment

Fundația Comunitară Mureș organizează joi, 11 aprilie, începând cu ora 17:30, cea de-a 13-a ediție a „Cercului de Donatori Mureș”. Evenimentul va avea loc joi la Multinvest Business Center II. Organizatorii își propun să încurajeze și să sprijine proiecte valoroase din municipiul Târgu Mureș, dar și din alte localități din județ, promovând obiceiul de a dona pentru proiectele comunitare.
Avem Asociaţia Divers cu proiectul Charity Boutique, Cercetaşii României cu un eveniment cunoscut pe care l-au mai organizat, respectiv Festivalul Luminii, şi ultimul proiect înscris la Cerc anul acest este Teatrul 3G cu proiectul Retrospectivă”, a declarat directorul Fundației Comunitare Mureș, Sandor Gal, spunând, de asemenea, că pentru ediția de anul acesta au fost alese trei proiecte din domenii diferite, potrivit radiomures.ro.

Festivalul Luminii, ajuns la cea de-a 11-a ediție

O noutate în cadrul evenimentului „Cercul de Donatori Mureș” sunt Cercetașii României, care participă pentru prima dată. Potrivit coordonatorului Festivalului Luminii ediția 2024, Anca-Ana Sâmpetrean, aceștia își doresc să adune suficiente fonduri pentru a organiza cea de-a 11-a ediție a Festivalului Luminii.
Pentru noi este pentru prima dată când încercăm să susţinem Festivalul prin această metodă. Este un eveniment pentru care am muncit foarte mult până acum să reuşim să strângem oameni care să participe. Suntem foarte entuziasmaţi să ne întâlnim cu cât mai multă lume la Cerc şi să ne prezentăm proiectul, să vedem şi restul proiectelor care vor fi prezentate şi să fie o atmosferă şi un loc unde să ne susţinem reciproc şi să sprijinim proiectele care se desfăşoară în comunitatea târgumureşeană”, a transmis Anca-Ana Sâmpetrean.
Organizatorii au mai precizat că întreg evenimentul de joi va fi transmis live pe rețelele de socializare, iar cei care doresc să doneze o pot face și online, pe pagina Fundației Comunitare Mureș.
(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE