Dan Tănasă, deputat AUR de Mureș, candidat la Primăria Brașov! Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1082 Vizualizări

Dan Tănasă, deputat AUR de Mureș, candidat la Primăria Brașov!

AUR are un nou candidat la Primăria Braşov, deputatul Dan Tănasă înlocuind-o în cursa pentru funcţia de primar al municipiului pe Gabriela Urse, şefa departamentului de comunicare al filialei.
Conform liderului AUR Braşov, Loredana Predescu, decizia a fost luată pe baza a două sondaje de opinie, realizate în ultima perioadă, în care au fost incluse mai multe personalităţi ale partidului, printre care şi Gabriela Urse şi deputatul de Mureş Dan Tănasă.
Acesta a precizat vineri, într-o conferinţă de presă, că a terminat două facultăţi în cadrul Universităţii Transilvania Braşov şi este locuitor al oraşului din 2019.
„În acest moment, braşovenii au de ales între o ciorbă reîncălzită pe care le-o propune PNL şi PSD şi omul lui Adrian Veştea (liderul PNL Braşov-n.r.) la Primăria Braşov, Allen Coliban (USR – n.r.). Funcţionează foarte bine blatul dintre USR şi PNL în municipiul Braşov, judeţul este foarte bine împărţit între clanurile mafiote, între PNL, PSD şi USR, iar braşovenii sunt puşi de aceştia să aleagă răul cel mai mic. Numai că braşovenii nu mai trebuie să aleagă răul cel mai mic, nici la judeţ, nici la municipiul Braşov”, a afirmat candidatul AUR la Primăria Braşov.
Dan Tănasă s-a născut la Sfântu Gheorghe şi, conform CV-ului publicat pe pagina Camerei Deputaţilor, a absolvit Facultăţile de Drept şi respectiv Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii Transilvania Braşov. Conform CV-ului său, timp de mai mulţi ani, a fost „jurnalist independent” şi a fost premiat cu premiul „Mile Cărpenişan” pentru curaj şi excelenţă în jurnalism în 2013 şi cu premiul „Libertatea presei pentru curaj” în 2015. Din 2020, a fost ales deputat pe listele AUR Mureş.
(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE