Demers pentru o creșă nouă în Târgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1176 Vizualizări

Demers pentru o creșă nouă în Târgu Mureș

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș vor decide joi, 25 aprilie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, oportunitatea aprobării predării către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții (CNI) SA, pe bază de protocol, a amplasamentului situat în strada Milcovului nr. 1-5 din Târgu Mureș. Acesta este un teren aflat în domeniu public, în proprietatea Municipiului Târgu Mureș, în suprafață de 6.552 de metri pătrați din totalul de 6.736 de metri pătrați, liber de orice sarcini, în vederea și pe perioada realizării de către CNI a obiectivului de investiții ”Proiect tip – construire creșă mare, strada Milcovului nr. 1-5, municipiul Târgu Mureș, judetul Mureș”.
”Prin Hotărârea Consiliului Local nr. 42 din 29 februarie 2024, Consiliul Local al Municipiului Târgu Mureș a aprobat predarea amplasamentului situat în Târgu Mureș, strada Milcovului nr. 1-5, județul Mureș, înscris în C.F. nr.144912 Târgu Mureș, în suprafața totală de 6.552 metri pătrați în vederea demarării proiectului tip construire creșă mare, strada Milcovului nr. 1-5, municipiul Târgu Mureș, județul Mureș. Cu aducerea la îndeplinire a hotărârii mai sus menționate a fost însărcinat executivul Municipiului Târgu Mureș, prin Direcția Școli, Direcția Economică și Administrația Domeniului Public. În urma comunicării către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrație prin Compania Națională de Investiții a Hotărârii de Consiliu nr. 42/2024, s-a refuzat încheierea protocolului de predare primire amplasament, pe motiv că HCL transmis este prea complicat și nu respectă draftul CNI”, se menționează în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre.
Astfel, consilierii locali sunt invitați să adopte o nouă Hotărâre de Consiliu Local, ”conform modelului solicitat de către CNI.”
(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/ro/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE