Ioan Nicoară (PNL), candidatură pentru continuitate ”în slujba orașului”, la Iernut Iernut
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1712 Vizualizări

Ioan Nicoară (PNL), candidatură pentru continuitate ”în slujba orașului”, la Iernut

Primarul liberal al orașului Iernut, Ioan Nicoară, și-a depus marți, 30 aprilie, la sediul Biroului Electoral de Circumscripție Iernut, dosarul de candidatură pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Iernut.
Ioan Nicoară a fost însoțit de o echipă numeroasă, alcătuită din 19 colegi din partea PNL, candidați pentru funcția de consilier local în Consiliul Local Iernut.


După depunerea dosarului de candidatură, primarul orașului Iernut, Ioan Nicoară, a explicat, sintetic, motivele care l-au determinat să candideze pentru obținerea unui nou mandat, la alegerile locale care vor avea loc în data de 9 iunie 2024:

”Experiența acumulată în mandatele anterioare, cunoștințele practice din diversele domenii din activitatea administrativă cu care mi-am consolidat această experiență, printr-o muncă asiduă, au fost factorii determinanți în decizia de a face acest pas împreună cu colegii mei.

Existența unui număr mare de proiecte aflate în diverse stadii de construcție – peste 15 proiecte în valoare de aproximativ 20 de milioane de euro – mi-au întărit convingerea de a pune la dispoziția concetățenilor mei întreaga această experiență a mea și a colegilor mei din echipele de implementare de fapt în slujba orașului unde m-am născut și trăiesc. Continuarea și finalizarea acestor proiecte, precum și oportunitățile perioadei de finanțare 2020-2027 pe programe europene – POR, PNNR – și guvernamentale, au fost și rămân o prioritate a administrațiilor locale.

Creșterea economică, socială, culturală a Iernutului depind de aceste fonduri, de modul lor de gestionare adaptat la nevoile întregii comunități. Un alt factor determinant în creșterea bugetului unui oraș mic cum e orașul nostru, este șansa de a atrage investitori noi care au început deja să investească pe teritoriul nostru administrativ, șansă oferită în principal de existența nodului de la Iernut de pe Autostrada A3 Transilvania.

Gestionarea corectă a acestor lucrări, precum și asigurarea stabilității și siguranței copiilor și în general a locuitorilor orașului nostru necesită o muncă complexă, asiduă, bazată pe cunoașterea profundă a tuturor elementelor necesare funcționării administrației publice locale.

Pentru orașul Iernut, orașul nostru, sunt pregătit să îmi asum în continuare aceste îndatoriri și sper că încrederea reciprocă clădită, în anii anteriori, între mine și cetățenii orașului Iernut cărora le mulțumesc pe această cale, să rămână aceeași, neștirbită.”
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE