Rodica Baciu: „La mulți ani tuturor celor care muncesc și contribuie la prosperitatea orașului Târgu Mureș și a țării noastre!” Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1049 Vizualizări

Rodica Baciu: „La mulți ani tuturor celor care muncesc și contribuie la prosperitatea orașului Târgu Mureș și a țării noastre!”

De Ziua Muncii, Rodica Baciu – Fondator & Director General al Grupului MATEROM, și Candidat Independent la Primăria Municipiului Târgu Mureș își exprimă respectul și aprecierea pentru oamenii harnici și muncitori ai orașului Târgu Mureș.
Întregul mesaj, mai jos:”De Ziua Muncii, doresc să îmi exprim tot respectul și aprecierea pentru oamenii harnici și muncitori ai orașului Târgu Mureș. VOI construiți și dezvoltați acest oraș!
De asemenea, sunt mândră să lucrez cu o echipă dedicată și pasionată la MATEROM. Oameni harnici, sârguincioși și înțelepți stau în spatele succesului Materom. Ei sunt cei care prin muncă, au transformat viziunea companiei noastre în realitate. Profesionalismul, seriozitatea și spiritul de echipă sunt calități care au adus Materom acolo unde se află astăzi. Mulțumesc echipei noastre de oameni dedicați!
La mulți ani tuturor celor care muncesc și contribuie la prosperitatea țării noastre! Ziua Muncii este un prilej de reflecție asupra VALORII și IMPORTANȚEI muncii în societatea noastră. Să ne angajăm să luptăm pentru condiții de muncă mai bune, salarii echitabile și respect pentru demnitatea fiecărui lucrător.
La mulți ani, muncitori români. La mulți ani, muncitori ai orașului Târgu Mureș.
”Munca îl înnobilează pe om.”
(Advertorial)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE