Nou centru de reciclare a deșeurilor la Sângeorgiu de Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1284 Vizualizări

Nou centru de reciclare a deșeurilor la Sângeorgiu de Mureș

Construirea unui nou Centru de colectare modern a deșeurilor în localitatea Sângerogiu de Mureș va începe în această vară, potrivit administrației locale. Conform primarului localității, Sófalvi Szabolcs, acolo vor putea fi duse toate tipurile de deșeuri reciclabile, a menționat edilul pe pagina sa de Facebook.

Aici sângeorzenii vor putea aduce cu mașinile sau cu căruța toate tipurile de deșeuri, inclusiv cele rezultate din construcții, deșeuri selective, sticlă, carton, plastic, dar și acumulatori, anvelope, medicamente, uleiuri. Primăria le va primi și operatorii cu care are contract le vor duce spre reciclare sau pentru a le refolosi”,  explică primarul localității Sângeorgiu de Mureș.

Tot în postarea de pe rețelele de socializare, primarul mai spune că centrul va fi de mare ajutor pentru cetățenii localității, mai ales că în cea mai mare comună mureșeană, cetățenii se luptă constant cu cei care depozitează deșeuri ilegal pe malul Mureșului sau pe pășuni și păduri.  „Sunt convins că, și construirea Centrului de colectare deșeuri cu aport voluntar, pentru care decurge în prezent licitația publică, va contribui la reducerea sau dispariția totală a acestui fenomen de „aruncare” a deșeurilor în locuri nepermise!”, a mai declarat Sófalvi Szabolcs.

(L.P.)

Sursa foto: zin.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE