Se deschid „Grădinile fermecate ale dragonilor” de la Găiești Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1332 Vizualizări

Se deschid „Grădinile fermecate ale dragonilor” de la Găiești

Pe 1 iunie, în cinstea Zilei Internaționale a Copilului, se va inaugura un complex japonez în miniatură în apropierea localității Găiești din zona municipiului Târgu Mureș, pe ruta E60. „Grădinile fermecate ale dragonilor” reprezintă o nouă destinație turistică, oferind o oază de relaxare și liniște pentru vizitatori.

Cu o suprafață de 6 hectare, acest loc adăpostește peste 1.500 de specii de plante, inclusiv flori de primăvară, magnolii, lalele, arbuști și copaci înfloriți în toată splendoarea lor. De asemenea, aici pot fi întâlnite animale precum iepuri sau rațe din diverse colțuri ale globului, precum China, Chile, Bahamas, Noua Zeelandă, Carolina de Nord și Africa.

Printre atracțiile parcului tematic denumit „Mica Japonie” se numără statuete cu diverse animale, monumente sculptate în piatră, bărcuțe sub forma de lebede și dragoni, precum și trenulețul pentru copii „Omida Veselă”. Începând cu data de 1 iunie, organizatorii promit să ofere vizitatorilor o gamă variată de activități recreative, disponibile zilnic între orele 10:00 și 18:00, potrivit radiomures.ro.

Sursa foto: Facebook – Gradinile fermecate ale dragonilor

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE