VIDEO – Congresul CordX Masterclass, ajuns la cea de-a IV-a ediție în cadrul UMFST Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 326 Vizualizări

VIDEO – Congresul CordX Masterclass, ajuns la cea de-a IV-a ediție în cadrul UMFST

SideMED România, sub umbrela Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” Târgu Mureș, găzduiește, în perioada 17-19 mai 2024, cea de-a patra ediție a congresului CordX Masterclass, la care sunt invitați să participe studenții la Medicină și tinerii medici interesați de patologia cardiovasculară.

Tema ediției din acest an se concentrează pe patologia cardiacă congenitală, iar lectorii invitați reprezintă specialități variate și activează în diverse centre medicale din țară și străinătate. Scopul evenimentului este de a deveni o referință în formarea noilor generații de specialiști și de a sublinia necesitatea dezvoltării unor strategii bazate pe dovezi pentru a îmbunătăți gestionarea medicală, orientându-se către diagnosticul precoce și tratamentul în stadii incipiente.

Organizatorii evenimentului transmit că urmăresc să exploreze metode complexe de gestionare a acestor patologii, începând de la screening-ul prenatal până la investigații diagnostice clinice, paraclinice și imagistice, și finalizând cu tratamentul chirurgical, intervențional sau conservator.

(L.P.)

Foto/video: Facebook – CordX Masterclass

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE