Canapeaua extensibilă: soluția perfectă pentru oaspeți, spațiile mici, dar și pentru o cameră feng shui! Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 228 Vizualizări

Canapeaua extensibilă: soluția perfectă pentru oaspeți, spațiile mici, dar și pentru o cameră feng shui!

Românul s-a născut poet, dar și orientat spre soluții! Aproape toți am avut sau avem în casă colțar sau canapea extensibilă, pentru oaspeți și nu numai. Iar dintre toate opțiunile disponibile pe piață, o canapea extensibilă 2 locuri câștigă teren ca fiind una dintre cele mai versatile și căutate variante.

O canapea extensibilă 2 locuri este valoroasă pentru orice casă și e clar de ce: oferă un spațiu confortabil pentru relaxare în timpul zilei și se transformă cu ușurință într-un pat confortabil pentru noapte. Acest tip de canapea extensibilă 2 locuri este ideal pentru apartamentele cu spații limitate sau pentru camerele de oaspeți, permițând proprietarilor să maximizeze funcționalitatea fiecărui metru pătrat.

Pentru a te asigura că alegi cea mai bună canapea extensibilă 2 locuri, ia în considerare următoarele aspecte:

Mărimea. Asigură-te că măsori spațiul în care va fi plasată canapeaua extensibilă și că există suficient loc pentru a se extinde fără probleme.

Mecanismul de extensie. Verifică dacă sistemul de extindere este robust și ușor de manevrat. Un mecanism de calitate superioară va spori durabilitatea și funcționalitatea canapelei extensibile.

Materialul. Alege un material care nu doar că arată bine, dar este și durabil. Materialul trebuie să reziste la uzura zilnică, mai ales dacă această canapea extensibilă va fi folosită frecvent. Ai pisici în casă? Atunci ai nevoie și de protecție pentru ea. Ce materiale trebuie să eviți în acest caz? Materialele țesute pot fi ușor distruse. Chiar și țesăturile strânse, asemănătoare denimului, rareori pot rezista la gheare ascuțite, iar odată ce acestea se rup, este aproape imposibil de reparat. Ar trebui să eviți, așadar, bumbacul, inul și orice material care permite pisicilor să se “joace” cu ghereuțele.

Confortul. Deși estetica joacă un rol important, confortul este esențial în alegerea unei canapele extensibile. Aproape toate modelele de canapea extensibilă 2 locuri sunt construite cu sisteme de somiere calitative și materiale ce susțin coloana vertebrală, garantând un somn odihnitor, indiferent de perioada de utilizare.

Cum plasezi o canapea extensibilă pentru feng shui?

Cuvântul Feng Shui se traduce prin vânt și apă, două elemente esențiale pentru viață. Este o artă chinezească de viață care are ca scop realizarea armoniei între om și mediul său înconjurător. Ea se bazează pe principiul chi, Yin și Yang și pe cele cinci elemente. Această filozofie spune că interiorul locuinței are un impact asupra vieții tale. Scopul este de a aduce armonie și echilibru în energia prezentă în casă pentru sănătate și confort.

Chi este energia invizibilă care leagă elementele. Acesta intră în casă prin uși și iese prin ferestre. Pentru ca chi să circule liber în casă, camera trebuie să fie bine amenajată, cu mobilier perfect calculat.

Yin și Yang sunt două forțe opuse care coexistă în natură. Aceste impulsuri contradictorii stau la baza Feng Shui și sunt la originea energiei. Pentru a obține armonia, designul interior și decorarea trebuie să fuzioneze aceste două puteri.

Cele cinci elemente sunt focul, apa, lemnul, metalul și pământul. Ele mențin echilibrul între yin și yang. Aceste elemente influențează diferite aspecte ale vieții, de exemplu, pământul, care asigură stabilitatea, focul, care are un impact asupra forței, și apa, care influențează emoțiile. Pentru a obține bunăstarea în casa ta, trebuie să combini anumite elemente, cum ar fi apa și lemnul sau focul și lemnul.

Iată cum să îți așezi o canapea extensibilă 2 locuri într-o cameră de zi feng shui și să te bucuri de liniște și zen!

Într-o cameră de zi feng shui, canapeaua ar trebui să fie așezată la perete și cu fața la intrarea în cameră. Dacă configurația sufrageriei tale nu permite acest lucru, atunci reduce pe cât posibil spațiul gol dintre peretele despărțitor și canapea. Pune câteva plante de interior sau o lampă de podea drăguță. Acest lucru va adăuga o notă botanică decorului tău, un stil care funcționează foarte bine într-o cameră de zi feng shui.

În cele din urmă, amplasează o măsuță de cafea vizavi de canapea și adăugă fotolii joase sau scăunele în jurul acesteia, dacă spațiul îți permite, pentru ca chi-ul să circule perfect.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE