Perspective noi de colaborare între UMFST G.E. Palade Târgu Mureș și Universitatea de Stat din Republica Moldova Învățământ
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 1884 Vizualizări

Perspective noi de colaborare între UMFST G.E. Palade Târgu Mureș și Universitatea de Stat din Republica Moldova

Un grup de studenți și cadre didactice de la Universitatea de Stat din Republica Moldova, Facultatea de Chimie și Tehnologie Chimică, au efectuat vineri, 17 mai 2024, o vizită de studiu la UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, Facultatea de Farmacie, ocazie cu care au apreciat infrastructura didactică și de cercetare a facultății, calitatea învățământului și facilitățile multiple ale campusului universitar.

 „Vizita colegilor noștri împreună cu studenții de la Universitatea de Stat din Moldova este o nouă oportunitate pentru dezvoltarea partneriatului existent, care vizează atât promovarea schimburilor academice de cadre didactice și studenți, colaborarea în cercetare și proiecte comune, cât și consolidarea legăturilor culturale profunde. Dezvoltarea colaborărilor externe este o preocupare prioritară a UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, iar parteneriatul cu universitățile din Moldova este unul strategic, de aceea considerăm binevenite toate inițiativele prin care putem să extindem și să dezvoltăm aceste relații”, a declarat prof. univ. dr. Mihaela Kardos, Prorector Relații Internaționale, Rețele Universitare și Relații Publice, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș.

Pentru dezvoltarea relațiilor de colaborare dintre cele două universități în domeniile chimie și tehnologia produsului cosmetic, dar și în alte domenii, cadrele didactice aflate în vizită au avut întâlniri cu Prorectorul Relații Internaționale, Rețele Universitare și Relații Publice, Directorul Departamentului Relații Internaționale și cu reprezentanți ai conducerii Facultății de Farmacie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE