Baschet: Prima victorie, în primul meci al finalei Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 455 Vizualizări

Baschet: Prima victorie, în primul meci al finalei

U-BT Cluj-Napoca a câștigat categoric primul meci al finalei campionatului național masculin, învingând pe teren propriu pe CSM CSU Oradea cu scorul de 95-64 (43-31). Echipa gazdă, antrenată de Mihai Silvășan, a dominat jocul de la început până la sfârșit. Cei mai buni marcatori pentru Cluj-Napoca au fost Karel Guzman Abreu, cu 22 de puncte, și Emanuel Cățe, cu 18 puncte.

Potrivit gsp.ro, de partea Oradiei, cei mai prolifici jucători au fost Kristopher Richard, cu 17 puncte, și Bogdan Nicolescu, cu 11 puncte. Finala Ligii Naționale Getica 95 se desfășoară după sistemul „cel mai bun din șapte meciuri”, având următorul program: meciul 2 – 14 mai (Cluj-Napoca), meciul 3 – 18 mai (Oradea), meciul 4 – 20 mai (Oradea), meciul 5 – 23 mai (Cluj-Napoca – dacă mai e cazul), meciul 6 – 26 mai (Oradea – dacă mai e cazul) și meciul 7 – 29 mai (Cluj-Napoca – dacă mai e cazul).

În prima partidă a finalei mici, desfășurată sâmbătă, CSO Voluntari a învins, de asemenea pe teren propriu, pe FC Argeș Pitești, cu scorul de 84-67.

Potrivit aceleiași surse, lupta pentru medaliile de bronz ale campionatului masculin al României se desfășoară după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri”, având următorul program: meciul 2 – 13 mai (Voluntari), meciul 3 – 17 mai (Pitești), meciul 4 – 19 mai (Pitești – dacă mai e cazul) și meciul 5 – 22 mai (Voluntari – dacă mai e cazul).

(D.C.)

Sursa foto și informații: gsp.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE