CFR Călători conectează Târgu Mureșul cu litoralul românesc. Rute directe înspre stațiunile de la Marea Neagră Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 724 Vizualizări

CFR Călători conectează Târgu Mureșul cu litoralul românesc. Rute directe înspre stațiunile de la Marea Neagră

Începând cu data de 14/15 iunie, Căile Ferate Române (CFR) dă startul programului estival de transport Trenurile Soarelui prin intermediul căruia toate regiunile țării vor fi conectate cu destinațiile de vacanță de pe litoralul românesc, până la data de 7/8 septembrie. CFR Călători pune la dispoziția drumeților 30 de trenuri care vor asigura conectarea tuturor regiunilor cu stațiunile de la Marea Neagră, iar din Municipiul Târgu Mureș, plecarea va avea loc zilnic, la ora 19:00, iar programul complet poate fi consultat pe www.cfrcalatori.ro .

Tarifele pot fi, de asemenea, consultate pe pagina web a CFR Călători, la secțiunea Trafic intern/Oferte și Facilități. Din prețul integral al biletului, călătorii pot beneficia de reduceri precum: 10% reducere din tariful de transport la cumpărarea unui bilet cu oferta dus-întors; o reducere de până la 10% din tariful de transport la cumpărarea cu anticipație, 25% la cumpărarea în baza cardului TrenPlus. Elevii beneficiază de gratuitate, iar studenții de 90% reducere la călătoria în vagoanele clasa a 2-a.

Biletele pot fi achiziționate prin diverse modalități, anume: online de pe cfrcalatori.ro;vdin aplicația mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online” (disponibilă în Google Play, App Store și Huawei AppGallery); de la automatele de vânzare bilete din gări; de la casele de bilete din gări, agenții de voiaj CFR Călători și distribuitori autorizați (agenții de turism).

Pentru informații suplimentare, călătorii pot apela la numărul de telefon  021/9521 (pentru traficul intern), la numerele de telefon de la gările CFR publicate pe site la secțiunea informații telefonice, sau să se adreseze personalului companiei din stațiile feroviare.

M.R.

Sursa foto: CFR Călători

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE