”Oastea liberalilor mureșeni”, unită, dinamică și curajoasă Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 499 Vizualizări

”Oastea liberalilor mureșeni”, unită, dinamică și curajoasă

Președintele Partidului Național Liberal Mureș, Ciprian Dobre, a prezentat, în data de 17 mai, evenimentul de lansare a candidaților liberali mureșeni pentru alegerile locale din 9 iunie.

În discursul său susținut pe scena Sălii Mari a Palatului Culturii din Târgu Mureș, Ciprian Dobre a subliniat că echipa de candidați liberali este alcătuită din profesioniști dinamici și curajoși care au viziunea ”de a face din Mureș un județ competitiv.”

“Astăzi, am prezentat mureșenilor o parte din oastea cu care vom câștiga alegerile, parte a familiei liberale, o familie unită, dinamică și curajoasă. Întotdeauna am fost singuri împotriva tuturor, însă la Mureș se vede cel mai pregnant acest lucru. Cu toate acestea, PNL Mureș va reuși să demonstreze mureșenilor că este o echipă care va continua să aducă dezvoltarea în comunitățile locale, să promoveze politici care să-i convingă pe tineri să rămână acasă, dar mai ales vom dovedi că avem viziunea de a face din Mureș un județ competitiv în comparație cu celelalte din țară. Mulțumesc președintelui PNL, Nicolae Ciucă, secretarului general al PNL, Lucian Bode, europarlamentarului Daniel Buda, și primarului Emil Boc pentru încurajările și încrederea manifestate deschis față de echipa PNL Mureș”, a spus Ciprian Dobre.


Susținere pentru tandemul Togănel – Suciu

Liderul PNL Mureș a precizat apoi că liberalii mureșeni sprijină candidaturile Marei Togănel – candidata PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș și a prof. univ. dr. Horațiu Suciu – candidat independent la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș.

”Este vârful de lance al acestei bătălii electorale, a fost șeful de cabinet al președintelui Consiliului Județean Mureș timp de patru ani, consilier județean și tot patru ani prefect al județului Mureș într-o perioadă foarte dificilă pentru România, foarte dificilă pentru întreaga planetă. Cred că Mara Togănel va câștiga președinția Consiliului Județean, iar victoria va fi a Partidului Național Liberal”, au fost cuvintele rostite de către Ciprian Dobre, despre Mara Togănel.

”Cred că e normal ca astăzi să vorbim poate despre cel mai bun dintre colegii noștri. E momentul să vorbim poate despre cel care a făcut pentru semenii lui mult mai mult decât am făcut noi toți la un loc. Cred că da, candidatul susținut de Partidul Național Liberal este cel mai bun dintre târgumureșeni. Cred că însăși decizia sa de a pune Târgu Mureș deasupra intereselor de partid, ale Partidului Național Liberal, a fost o decizie înțeleaptă. Am respectat întotdeauna, noi toți, decizia lui de a candida independent, pentru că de cele mai multe ori e mult mai important să fii loial orașului, să fii loial județului, să fii loial țării decât să fii loial neapărat partidului. Sunt rațiuni deasupra noastră și de aceea cred că Horațiu Suciu este cel mai potrivit primar al municipiului Târgu Mureș”, a afirmat Ciprian Dobre, referindu-se la prof. univ. dr. Horațiu Suciu.

Politica, ”șir neîntrerupt de griji și de jertfe”

Totodată, Ciprian Dobre a dat semnalul mobilizării pentru echipa liberalilor mureșeni făcând în acest sens un apel la unitate, dinamism și curaj în vederea abordării alegerilor din data de 9 iunie.

”Astăzi suntem în marea familie liberală care e o familie cu suflet mare, care e o familie cu oameni de calitate. Înaintașul nostru Ion I. C. Brătianu, ilustrul nostru înaintaș, spunea că politica este un șir neîntrerupt de griji și de jertfe și că pe acest drum e sortit să culegi mai multă nedreptate decât răsplată. Așa e. Acest drum nu poate fi parcurs dacă nu ai alături o astfel de familie, dacă nu ai alături o familie unită, dinamică, curajoasă, așa cum este PNL Mureș”, i-a mobilizat Ciprian Dobre pe cei prezenți.
”Noi, Partidul Național Liberal întotdeauna am știu să ne mobilizăm, întotdeauna am știut să ne ascuțim armele electorale, armele politice și să pornim fără frică într-o astfel de luptă”, a adăugat președintele liberalilor mureșeni.

(Material comandat de către Partidul Național Liberal, filiala Mureș, articol publicat de SC Zi de Zi Events SRL, cod unic al mandatarului financiar 21240015)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE