VIDEO: Ciprian Dobre (PNL), la ”Vocile cetății”. De ce să votăm cu Horațiu Suciu și Mara Togănel Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 420 Vizualizări

VIDEO: Ciprian Dobre (PNL), la ”Vocile cetății”. De ce să votăm cu Horațiu Suciu și Mara Togănel

Președintele Partidului Național Liberal Mureș, Ciprian Dobre, a participat luni, 20 mai, la emisiunea ”Vocile cetății” realizată de către Aurelian Grama, directorul fondator al cotidianului Zi de Zi și al revistei economice Transilvania Business.

Horațiu Suciu, ”cel mai bun dintre târgumureșeni”

Prezent în studioul Zi de Zi Live amenajat în proximitatea redacțiilor Zi de Zi și Transilvania Business, Ciprian Dobre a adus argumente în favoarea susținerii candidaturii independente a profesorului doctor Horațiu Suciu pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș.

”Unu – pentru că astăzi stă cel mai bine în toate sondajele de opinie și în toate studiile sociologice. Doi – pentru că toată România va ști cine este primarul municipiului Târgu Mureș. Trei – pentru că este singurul conducător de instituție care a adus în Târgu Mureș peste 100 de milioane de euro într-un an și jumătate. Per a contrario, Primăria Municipiului Târgu Mureș în patru ani de zile a adus 68 de milioane de euro, în patru ani”, a afirmat liderul liberalilor mureșeni.

”Dacă facem comparația cu Clujul (Cluj Napoca – n.a.), atunci intrăm cu ultimii 24 de ani, în care s-au adus 100 – 200 de milioane de euro, și Clujul (Cluj Napoca – n.a.) a adus în patru ani 4 miliarde de euro. Cam aici cred că ar trebui să vedem”, a adăugat Ciprian Dobre.

Totodată, președintele PNL Mureș a punctat faptul că Horațiu Suciu ”este omul care a știut să facă echipă, a știut să facă școală și a făcut cel mai bine din România orice.”

”Când a trebuit să opereze copiii a devenit cel mai bun chirurg cardiovascular, când a trebuit să facă primul transplant l-a făcut și pe acela, când a trebuit să aducă bani să facă un nou spital, să facă administrație, a venit fără Consiliul Județean, fără Primărie, fără nimeni, și a fost primul, a fost numărul unu pe PNRR la construcții de spitale proiectul profesorului Horațiu Suciu. Ce avem nevoie de mai mult dacă nu de un primar care face cel mai bine lucrurile? Spuneam și alaltăieri: Horațiu Suciu este cel mai bun dintre târgumureșeni. Tot ceea ce a făcut, a făcut foarte bine. Sau cel mai bine. Tot. Așa va fi și ca primar, va fi cel mai bun primar al Târgu Mureșului din istorie”, a arătat Ciprian Dobre.

Mara Togănel și ”schimbarea reală la Consiliul Județean”

În cadrul aceleiași emisiuni, Ciprian Dobre a afirmat despre Mara Togănel, candidata Partidului Național Liberal la funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș, că ”poate să aducă schimbarea reală la Consiliul Județean.”

”Pentru că e cea mai bună în primul rând. Și pentru că astăzi Mara Togănel are 20 de ani de experiență în administrația publică, pentru că Mara Togănel poate să aducă schimbarea reală la Consiliul Județean, iar la Consiliul Local avem primele trei locuri ocupate de femei. De ce? Pentru că până la urmă femeile sunt cele care – și știm asta cu toții, de acasă – administrează lucrurile”, au fost argumentele președintelui liberalilor din județul Mureș.

(Material comandat de către Partidul Național Liberal, filiala Mureș, articol publicat de SC Zi de Zi Events SRL, cod unic al mandatarului financiar 21240015)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE