Samuraii Florii de Cireș, pe podium la Cluj Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 609 Vizualizări

Samuraii Florii de Cireș, pe podium la Cluj

Sâmbătă, 18 mai, sportivii de la Samuraii Florii de Cireș au participat la ediția a II-a a Cupei Napoca de Judo, care s-a desfășurat în localitatea Chinteni, județul Cluj.

La competiție au fost prezenți aproximativ 500 de sportivi din România, Republica Moldova și Slovacia, iar Samuraii din Voiniceni s-au prezentat cu un lot de 8 sportivi care au avut o evoluție bună, încununată de 4 medalii de aur. Medaliile au fost adjudecate de Moldovan Gabor Andrei, Ștefan Baciu, Andrei Toganel și Daniel Maier, iar celelalte 3 medalii de bronz au fost obținute de Antonia Togan, Maya Cicio și Raul Boros.

„Mă bucur că Moldovan-Gabor Andrei și Toganel Andrei mi-au confirmat încă o dată că sunt sportivi cu un potențial bun, iar cu o pregătire și o prezență mai serioasă, vor avea un cuvânt de spus la naționalele de judo din anii viitori. Baciu ți Maier și-au respectat blazoanele, astfel că locurile obținute sunt doar normale”, se precizează pe pagina clubului sportiv.

O surpriză la fel de plăcută a fost oferită de Antonia Togan, Cicio Maya și Raul Boros, care prin medaliile de bronz obtinute, denotă mult potențial.

Mezinul echipei, Victor Sabadean a avut o evoluție curajoasă, dătătoare de speranțe, dar fără un loc obținut la final.

„Trebuie să precizez că organizatorul competiție, Dănuț Burza a oferit câștigătorilor de categorie premii în bani, sportivii noștri întorcându-se acasă cu premii cumulate la aproximativ 1.000 de lei. Mulțumesc părinților pentru sprijinul oferit, Consiliului Județean Mureș și Consiliului Local al comunei Ceuașu de Câmpie”, se mai precizează pe pagina clubului.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE