ACS Kinder: O nouă clasare fruntașă Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 846 Vizualizări

ACS Kinder: O nouă clasare fruntașă

Grupa U13 de la ACS Kinder a demonstrat încă o dată că pasiunea pentru fotbal și munca asiduă aduc rezultate impresionante. În acest an competițional, echipa a întâmpinat provocări semnificative în Campionatul SZLB, confruntându-se cu adversari redutabili precum FK Csikszereda, Sepsi OSK, ACS Târgu Mureș, Viitorul Gheorgheni, AFC Odorheiu Secuiesc și Avântul Reghin.

De-a lungul celor 18 etape disputate, tinerii fotbaliști au jucat cu determinare și spirit de echipă, acumulând un total de 34 de puncte. Această performanță remarcabilă le-a permis să se claseze pe locul secund în clasament, obținând astfel medalia de argint.

Fiecare meci a fost o oportunitate de a demonstra abilitățile dezvoltate prin antrenamente riguroase și de a-și pune în valoare talentul pe terenul de joc. Această realizare subliniază importanța dedicării și a efortului colectiv, iar medalia de argint câștigată este o recunoaștere binemeritată a muncii lor grele și a pasiunii pentru fotbal.

Grupa U14

De asemenea, grupa U14 de la ACS Kinder a încheiat sezonul Ligii Elitelor cu o victorie remarcabilă, scor 2-1, împotriva echipei Gloria Bistrița. Această performanță a fost culminația unui sezon plin de provocări și succese pentru tinerii fotbaliști.

Pe parcursul întregii competiții, echipa U14 a demonstrat o creștere constantă și o determinare deosebită, reușind să se ridice la nivelul așteptărilor. Meci după meci, jucătorii au evoluat atât individual, cât și ca echipă, arătând o coeziune și o maturitate sportivă remarcabile pentru vârsta lor.

Finalizarea sezonului pe un onorabil loc 4 reflectă nu doar abilitățile tehnice ale jucătorilor, ci și efortul colectiv al întregii echipe, inclusiv al antrenorilor și al personalului de suport.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE