A început „Erasmus Staff Training Week”, la UMFST Invatamant
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 440 Vizualizări

A început „Erasmus Staff Training Week”, la UMFST

Biblioteca Universitară și Departamentul de Relații Internaționale din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează, în perioada 27-31 mai, cea de-a doua ediție a evenimentului „Erasmus Staff Training Week”, în cadrul căruia participanții din Cehia, Lituania, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia și Turcia vor putea interacționa cu bibliotecarii universității într-un schimb de bune practici și experiențe profesionale.

Evenimentul este organizat sub genericul „Contemporary library arhitecture: plan and design” în cadrul programului Erasmus+.

„Activitățile vizează aspecte ce privesc funcționalitatea bibliotecilor academice și rolul lor în cercetare și cunoaștere”, au transmis organizatorii.

(M.R.)

Sursa foto: Facebook-UMFST

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Salut inițiativa și gazdele evenimentului!
    În anii ‘80, când eram student, simțeam ca studiul la bibliotecă implica o mai mare concentrare/determinare decât cel de acasă , și avea câteva avantaje importante ; în alt context, tehnologia media de azi poate să ajute studiul (ex: rapiditatea obținerii informațiilor) , dar ce aduce ea nou în ceea ce privește menținerea interesului studentului de a veni la bibliotecă ? Sau, mai scurt, confortul informațional oferit de IT atenuează (treptat) importanța bibliotecilor ? Iată , cred, o temă de actualitate…

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE