AFC Vulturii Târgu Mureș: Mândria selecției naționale U13 Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1290 Vizualizări

AFC Vulturii Târgu Mureș: Mândria selecției naționale U13

AFC Vulturii Târgu Mureș se mândrește cu prezența a patru jucători selecționați pentru lotul național U13 (2011) al României: Eduard Deteșan, Tudor Todea, Tudor Gaiță și Bogdan Răchită. Alături de aceștia, David Bogdan Dascăl, un jucător talentat din grupa U12 (2012), completează echipa de tineri sportivi remarcabili care au atras atenția la nivel național.

Acești cinci tineri promițători, alături de alți jucători din cadrul clubului, au fost atent monitorizați pe parcursul întregului sezon de către departamentul de scouting al Federației Române de Fotbal (FRF). Evoluțiile lor impresionante pe teren au captat atenția referenților zonali, evidențiindu-se prin abilități tehnice, tactice și atitudine exemplară.

„Este un nou prilej de mândrie pentru clubul nostru, semn că lucrurile nu se fac la întâmplare, iar AFC Vulturii Târgu Mureș și totodată județul Mureș dispune de jucători talentați. Le dorim mult succes la acțiunile organizate la Govora – Râmnicu Vâlcea în perioada 7 – 9 iunie, la categoria U12 și în perioada 17 – 19 iunie pentru categoria U13”, au transmis reprezentanții clubului.

Această selecție reprezintă nu doar o recunoaștere a talentului individual al acestor tineri sportivi, ci și a eforturilor colective depuse de antrenori, personalul tehnic și toți cei implicați în dezvoltarea lor.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE