VIDEO: ”Omul contează, dar echipa face diferența!”, crezul candidaților liberali pentru Consiliul Local Târgu Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 490 Vizualizări

VIDEO: ”Omul contează, dar echipa face diferența!”, crezul candidaților liberali pentru Consiliul Local Târgu Mureș

Mara Togănel, Theodora Benedek și Mădălina Oltean, candidate ale Partidului Național Liberal pentru Consiliul Local Târgu Mureș, au participat luni, 27 mai, la emisiunea ”Zi tot, cu Alex Toth!”, realizată de către Alex Toth, redactorul șef al cotidianului Zi de Zi.

Prezente în studioul Zi de Zi Live amenajat în proximitatea redacției cotidianului Zi de Zi, cele trei invitate au dialogat cu gazda emisiunii pe teme precum implicarea femeii în administrație și politică, importanța unei echipe de valoare în politică și proiecte pentru viitorul municipiului Târgu Mureș.
Lista de candidați, deschisă de trei doamne
În premieră pentru alegerile politice de la nivelul județului Mureș, lista de candidați ai Partidului Național Liberal pentru Consiliul Local Târgu Mureș este deschisă de trei doamne: Mara Togănel (locul 1, economist), Theodora Benedek (locul 2, profesor universitar, medic) și Mădălina Oltean locul 3, (medic stomatolog).
”Este o premieră pentru politica mureșeană și târgumureșeană ca trei doamne, și nu orice doamne, îngăduiți-mi să spun acest lucru, să deschidă o listă de Consiliu Local. De ce facem acest lucru? De ce echipa Partidului Național Liberal face acest lucru? Pentru că Partidul Național Liberal respectă femeile, pentru că Partidul Național Liberal recunoaște rolul și importanța femeilor și pentru că dincolo de procente, deoarece doamnele sunt peste 50% din populația Târgu Mureșului și a județului Mureș, venim în fața târgumureșenilor cu trei colege care au demonstrat, de-a lungul existenței lor, competență, profesionalism, dăruire și nu în ultimul rând empatia specifică doamnelor”, a afirmat Mara Togănel, care participă la alegerile locale din 9 iunie și din perspectiva de candidată a Partidului Național Liberal la funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș.
Competență și dorință de a face bine
Cele trei reprezentante al Partidului Național Liberal s-au autoprezentat apoi telespectatorilor emisiunii ”Zi tot, cu Alex Toth!”, numitorul comun al celor trei CV-uri administrative-politice fiind dorința de a contribui la schimbarea în bine a societății târgumureșene.
”În ceea ce mă privește pe mine, deschid lista de Consiliu Local al Partidului Național Liberal din poziția de om de administrație, de peste 20 de ani în slujba mureșenilor și a târgumureșenilor și cred că cei 20 de ani și funcțiile de demnitate publică ocupate în cei 20 de ani mă fac să vin pregătită în fața târgumureșenilor pentru a le cere încrederea și sprijinul prin puterea pe care le-o confer votul. Sunt târgumureșeancă, născută, școlită în Târgu Mureș, am activat la Oficiul pentru Intreprinderi Mici și Mijlocii, la Instituția Prefectului, am fost patru ani director de cabinet al Președintelui Consiliului Județean, am fost aproape patru ani prefect al județului Mureș, am început cariera din câmpul muncii timp de trei ani, în mediul privat, unde mi-am făcut ”ucenicia” și am învățat cum funcționează și o companie și cum funcționează un mediu de business. Deci iată, după aproape 20 de ani vin în fața târgumureșenilor pregătită să le cerem sprijinul și încrederea”, a menționat Mara Togănel.
”Sunt profesor de cardiologie la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș. Sunt șefa Clinicii de Cardiologie din Spitalul Clinic Județean de Urgență, care, îndrăznesc să spun, este cea mai performantă clinică de cardiologie din țară. Este o clinică în care avem numeroase priorități și încercăm în fiecare zi să salvăm viața semenilor noștri, cei din Târgu Mureș, dar nu numai, ci și cei din județele învecinate. Și cred că dacă am reușit din această poziție, de șef de clinică, de conducător de instituție, să demonstrez performanță și profesionalism și să mențin foarte sus, în mod constant, ștacheta profesionalismului în această clinică, aceasta este o dovadă a capacității de a face ceva care să aibă impact direct în viața cetățenilor”, a spus Theodora Benedek, care deține titulatura de profesor universitar doctor habilitat, precum și onoranta funcție de vicepreședinte la nivelul Comisiei Europene pentru mai multe proiecte de cercetare.
”În ceea ce privește activitatea mea politică, am intrat în Partidul Național Liberal în urmă cu opt ani, am activat în Consiliul Local timp de patru ani, am condus numeroase ședințe în Consiliul Local, sunt familiarizată cu tot ceea ce înseamnă problemele din administrația locală și am fost președintele Comisiei de Cercetare și Sănătate din Consiliul Local în acel mandat, din 2016 până în 2020”, a adăugat Theodora Benedek.
”Sunt medic stomatolog de șapte ani, lucrez exclusiv în stomatologia pediatrică, sunt mămica unui băiețel de trei ani și jumătate, poate și de aceea îmi e mai ușor să empatizez cu copilașii. În Consiliu consider că pot să reprezint atât femeile, cât și tineretul și tinerele mămici. Sunt de două luni în Consiliul Local, sunt onorată că pot face parte din Consiliul Local și colegii au avut încredere în mine. În politică, sunt în Partidul Național Liberal de peste zece ani, fac parte din Biroul Politic Local și împreună cu colegii mei sperăm la o administrație cât mai productivă pentru târgumureșeni”, s-a prezentat, apoi, Mădălina Oltean.
”Echipa face diferența”
În continuare, pe locurile 4-29, pe lista Partidului Național Liberal pentru Consiliul Local Târgu Mureș se află următorii candidați: 4 – Alexandru György (jurist – viceprimar), 5 – Horea Arthur Șarlea (inginer constructor), 6 – Fărcaș Viorel (administrator), 7 – Fănică Niță (profesor), 8 – Maria Ramona Gros (profesor), 9 – Cristina Alina Vlasa (profesor), 10 – Corneliu Cezar Sigmirean (lector universitar), 11 – Casandra Vasiu (jurist), 12 – Cosmin Marius Grozav (ofițer), 13 – Felicia Pop (economist), 14 – Emil Lucaci (economist), 15 – Emilia Meda Iacob (economist), 16 – Sebastian Mihai Moldovan (economist), 17 – Ioana Estrelita Șulea (expert achiziții publice), 18 – Mihai Valentin Drăghici (profesor), 19 – Paula Adela Todoran (profesor învățământ preșcolar), 20 – Sebastian Delast Voinea Popivici Sebastian (jurist), 21 – Diana Maria Țânțăreanu (avocat), 22 – Sebastian Ioan Oltean (contabil), 23 – Cosmin Stoica (inginer), 24 – Aurel Anastasiu Mașca (medic stomatolog), 25 – Sándor Norbert Béla (administrator), 26 – Răzvan Moldovan (instructor sportiv), 27 – George Aurelian Sămărghițan (consilier juridic), 28 – Cristian Florin Pop (inginer) și 29 – Alexandru Marcel Moldovan (inginer).
”Sloganul meu cu care vin în fața mureșenilor este ”Omul contează!”. Este foarte adevărat, omul, faptele lui și caracterul lui contează, dar, într-adevăr, echipa face diferența și de aceea credem că Partidul Național Liberal a fost foarte atent în momentul în care a întocmit lista de consilieri locali cu care vine în fața târgumureșenilor pentru că pe lista Partidului Național Liberal veți regăsi tineri, veți regăsi doamne, veți regăsi spectrul profesiilor astfel încât fiecare să fie reprezentat, fie că e mediu de business, fie că este om cu experiență în administrație sau o cu o carieră în domeniul sănătății sau în alte domenii de activitate”, a subliniat Mara Togănel.
(Material comandat de către Partidul Național Liberal, filiala Mureș, articol publicat de SC Zi de Zi Events SRL, cod unic al mandatarului financiar 21240015)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE