Ziua Porților Deschise la Grădinița cu Program Prelungit Deda. Sărbătoare a creativității și bucuriei în aer liber Deda
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 639 Vizualizări

Ziua Porților Deschise la Grădinița cu Program Prelungit Deda. Sărbătoare a creativității și bucuriei în aer liber

Grădinița cu Program Prelungit Deda și-a întâmpinat vizitatorii vineri, 24 mai, cu ocazia evenimentului ”Ziua Porților Deschise”, prilej pentru părinți să se convingă pe viu despre condițiile de educație precum și de nivelul ridicat de pregătire al cadrelor didactice.

„Grădinița cu Program Prelungit Deda a strălucit într-o zi specială, când porțile sale s-au deschis larg pentru a primi copiii și părinții într-un eveniment plin de veselie și emoție. Ziua Porților Deschise a transformat grădinița într-un spațiu magic, unde creativitatea și bucuria au fost la ele acasă. Sub cerul senin, curtea grădiniței s-a animat cu o mulțime de activități în aer liber. Copiii, plini de entuziasm, au participat la ateliere de pictură și desen, transformând suprafețele albe în adevărate opere de artă. Mânuțele lor mici, dar talentate, au folosit pensule și culori vibrante pentru a da viață imaginației lor. Fiecare desen a fost o explozie de creativitate, reflectând lumea interioară bogată a fiecărui copil”, au precizat cadrele didactice din cadul Grădiniței cu Program Prelungit Deda.

Activități frumoase

Entuziasmul celor mici manifestat pe întreaga durată a zilei a fost dovada că unitatea de învățământ din Deda este locul ideal unde cei mici îți pot dezvolta cunoștințele și aptitudinile în cele mai fericite moduri cu putință.

„Una dintre activitățile preferate a fost atelierul cu nisip kinetic. Copiii s-au bucurat să modeleze nisipul colorat în forme și figuri diverse, dezvoltându-și astfel abilitățile tactile și creativitatea. Nisipul kinetic, cu textura sa fascinantă, a captivat atenția celor mici, oferindu-le o experiență senzorială deosebită. În mijlocul acestor activități, un tobogan gonflabil uriaș a devenit centrul distracției. Râsetele cristaline ale copiilor răsunau în aer, fiecare alunecare fiind un prilej de bucurie nemărginită. Entuziasmul lor era molipsitor, iar zâmbetele nu lipseau de pe fețele lor. Părinții, la rândul lor, au avut ocazia să observe cum grădinița joacă un rol esențial în dezvoltarea armonioasă a copiilor lor. Grădinița cu Program Prelungit Deda nu este doar un loc de supraveghere, ci un mediu educațional și social care contribuie semnificativ la creșterea și dezvoltarea celor mici. Activitățile desfășurate în aer liber au demonstrat cât de important este pentru copii să aibă oportunitatea de a-și exprima creativitatea și de a-și dezvolta abilitățile sociale și motorii.Pentru a completa această zi specială, toți participanții au fost răsfățați cu limonadă proaspătă și scorușe, chec, mălai. Gustările au adus un plus de savoare evenimentului, iar părinții și copiii s-au bucurat de fiecare moment petrecut împreună. Atmosfera de sărbătoare a fost amplificată de numeroase surprize, care au transformat ziua într-o experiență de neuitat pentru toți cei prezenți”, au spus educatoarele din cadrul Grădiniței cu Program Prelungit Deda.

Colectiv de nota 10

Implicarea tuturor factorilor face ca la Deda procesul educațional să fie unul mai mult decât favorabil viitoarelor generații. „Evenimentul a fost posibil datorită implicării și dedicării unui colectiv extraordinar. Vă așteptăm să vă înscrieți copilașii la grădinița noastră, unde educatoarele Bîndilă Carmen, Cazan Ioana, Szekereș Mariana, Demian Liliana, Tamba Mariana, Pop Simona, Petruț Andreea și Ilieș Alexandra își desfășoară activitatea cu multă dragoste și devotament. Aceste cadre didactice nu sunt doar educatoare, ci adevărați mentori care se apropie de copii cu căldură și afecțiune. Împreună cu întreg colectivul, format din îngrijitoare, bucătărese și administrator, asigurăm un mediu primitor și sigur pentru toți copiii. Avem toată susținerea din partea doamnelor director Ștețco Maria și director adjunct Covrig Liliana, care se implică activ în toate aspectele vieții grădiniței, garantând astfel cele mai bune condiții pentru dezvoltarea armonioasă a fiecărui copil. Vă așteptăm cu bucurie la Grădinița cu Program Prelungit Deda, locul unde copiii își colorează viața prin creativitate, zâmbete și momente de neuitat!”, a fost mesajul transmis de colectivul de cadre didactice din cadrul Grădiniției cu Program Prelungit Deda.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE