„Cupa micilor pescari”, la Iernut Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 375 Vizualizări

„Cupa micilor pescari”, la Iernut

Copiii pasionați de pescuit din localitatea Iernut și satele aparținătoare sunt invitați să participe la concursul de pescuit „Cupa micilor pescari”, care va avea loc sâmbătă, 1 iunie, la lacul de pescuit „La Doctoru’ Cipău”, începând cu ora 9:00.

Participanții vor pescui folosind o singură undiță (plută/feeder/crap) și vor trebui să respecte regulamentul de pescuit al lacului. Pentru a asigura siguranța copiilor, fiecare participant trebuie să fie însoțit de un adult responsabil.

Înscrieri

Înscrierile se realizează exclusiv la magazinul S.C. Szanto Agro S.R.L. situat în cartierul Gheorghe Doja, și sunt limitate la 40 de locuri. Prioritate vor avea copiii din localitatea Iernut și satele aparținătoare, însă în cazul în care locurile nu se completează, se vor putea înscrie și copii din alte localități.

La finalul evenimentului, toți participanții vor fi răsplătiți cu premii generoase, inclusiv cupe, medalii și diplome care să le recunoască performanțele. În plus, pentru a asigura o atmosferă festivă, copiii vor avea parte de pizza, apă, sucuri și înghețată, transformând această zi într-o experiență plină de bucurie.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE