Intervenție rapidă, o viață salvată Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 478 Vizualizări

Intervenție rapidă, o viață salvată

Ziua Internațională a Medicinei de Urgență care se sărbătorește pe data de 27 mai, ne aduce aminte de curajul și devotamentul remarcabil al salvatorilor care își riscă propriile vieți pentru a salva viețile altora. O poveste emoționantă din Mureș subliniază încă o dată importanța vitală a muncii lor.

Pe 14 aprilie, un tânăr din localitatea Cristești a fost la un pas de o tragedie din cauza unui incident dramatic. Datorită reacției prompte a echipajului SMURD Mureș, tânărul a primit o nouă șansă la viață. Echipajul a ajuns rapid la locul întâmplării și, prin profesionalismul și dedicarea lor, aceștia au reușit să-l resusciteze și să-i salveze viața.

Aceste merite excepționale nu au trecut neobservate astfel că duminică, 26 mai, în prezența Secretarului de Stat, dr. Raed Arafat, la sediul Departamentului pentru Situații de Urgență, a avut loc o ceremonie emoționantă în care echipajul de prim ajutor calificat SMURD a fost omagiat pentru intervenția sa salvatoare.

Plutonier adjutant șef Vasarhelyi Ferenc, plutonier adjutant Lengyel Szablocs și voluntarul Orban Attila au fost onorați cu Emblema de Onoare pentru activitatea lor remarcabilă.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE