Mara Togănel: Sprijinim fermierii mureșeni. 500 milioane lei pentru programul ”Rabla pentru tractoare” Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 686 Vizualizări

Mara Togănel: Sprijinim fermierii mureșeni. 500 milioane lei pentru programul ”Rabla pentru tractoare”

“Ceea ce am stabilit la sediul IRUM cu ministrul mediului și cu prefectul Ciprian Dobre, în luna aprilie, a devenit realitate, iar angajamentul față de fermieri este respectat. Agricultorii mureșeni, în special cei cu ferme mici, vor putea accesa până la 20.000 de euro pentru a-și achiziționa un tractor nou”, a afirmat Mara Togănel, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș.

În luna aprilie, după o discuție cu reprezentanții IRUM, cu prefectul județului Mureș, Ciprian Dobre, alături de Mara Togănel, ministrul mediului anunța că îşi doreşte ca mare parte din suma de 500 milioane de lei, alocată programului „Rabla pentru tractoare şi utilaje agricole”, să rămână în România.

”Am avut această vizită și pentru că în acest an, pentru prima oară în bugetul Administraţiei Fondului pentru Mediu, urmează să demarăm un program pe care noi îl numim generic ”Rabla pentru tractoare” sau ”Rabla pentru utilaje agricole”. Avem 500 de milioane de lei buget alocat, aproape 100 de milioane de euro, şi discuția purtată la IRUM sper eu că ne va conduce la elaborarea unui ghid de finanţare care să permită achiziţia a cât mai multor astfel de utilaje produse în România”, a afirmat în luna aprilie ministrul Mircea Fechet, în conferința de presă susținută la sediul PNL Mureș.

Până la finalul lunii iunie urmează să fie publicat ghidul de accesare a banilor pentru tractoarele noi, urmând să fie publicat în dezbatere publică.

Material comandat de către Partidul National Liberal, filiala Mures, articol postat de SC ZI DE ZI EVENTS SRL, cod unic al mandatarului financiar 21240015

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE