Ședință extraordinară la Consiliul Județean Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1600 Vizualizări

Ședință extraordinară la Consiliul Județean Mureș

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş,

Luând în considerare că necesitatea de a adopta măsuri care țin de obligații ale Consiliului Județean Mureș în legătură cu realizarea etapei a II-a a proiectului ”Creşterea siguranţei pacienţilor în structuri spitaliceşti publice care utilizează fluide medicale”constituie un caz de maximă urgență pentru rezolvarea intereselor locuitorilor județului în domeniul sănătății, prin raportare la data limită de 10.06.2024 stabilită de autoritatea finanțatoare,

În temeiul prevederilor art. 685 din Regulamentul de organizare și funcționare al Consiliului Județean Mureș, aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr.115/2019, cu modificările și completările ulterioare, art.178 alin. (2), art.179, coroborat cu art.134 alin.(1) lit.a), alin. (4), alin. (5) lit. a), a^1) și a^2), art. 135 și art.196 alin.(1) lit.b) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare,

dispune:

Art.1. (1) Se convoacă, de îndată, plenul Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică extraordinară pentru data de 7 iunie 2024, ora 13,00,  care se va desfășura în sistem de videoconferință, on-line.

(2) Proiectul propus al ordinii de zi a ședinței extraordinare, convocată de îndată, este prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezenta dispoziție.

Art. 2. (1) Caracterul public al ședinței consiliului județean se asigură prin transmiterea acesteia pe platforma de socializare facebook a instituției.

(2) Prevederile Secțiunii 61 Reguli speciale din Capitolul IV Funcționarea Consiliului Județean Mureș din Regulamentul de organizare și funcționare al Consiliului Județean Mureș, aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr.115/2019, cu modificările și completările ulterioare, devin aplicabile.

Art.3. Prezenta dispoziție se aduce la cunoștință publică prin mass-media locală și prin afișare pe pagina de internet a autorității și se comunică secretarului general al județului, consilierilor județeni, direcțiilor, serviciilor și compartimentelor independente din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Mureș.

PREȘEDINTE                                                                                             Contrasemnează

Péter Ferenc                                                                                         SECRETAR GENERAL

                                                                                                                      Paul Cosma

Anexa la Dispoziția Președintelui Consiliului Județean Mureș

nr.194/7.06.2024

PROIECTUL ORDINII DE ZI

a ședinței extraordinare, convocată de îndată, a Consiliului Județean Mureș

din 7 iunie 2024

  1. Proiect de hotărâre pentru stabilirea unor măsuri referitoare la obligațiile Consiliului Județean Mureș în vederea realizării etapei II a proiectului ”Creşterea siguranţei pacienţilor în structuri spitaliceşti publice care utilizează fluide medicale”                   

        Inițiator: Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș

  • Întrebări, interpelări, răspunsuri, opinii.

PREȘEDINTE                                                                                             

Péter Ferenc                                                                                         

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE