Ce atuuri are Noul Duster, lansat și la Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3642 Vizualizări

Ce atuuri are Noul Duster, lansat și la Târgu Mureș

Noul Duster a fost lansat la finalul săptămânii trecute de echipa Materom Auto Expert, din Corunca, Șoseaua Sighișoarei nr. 411, unde își desfășoară activitatea dealer-ul Dacia în județul Mureș.

Noul Duster, construit de uzinele Dacia a fost prezentat publicului la evenimentul organizat vineri după-amiaza de  Materom Auto Expert, companie mureșeană care deține showroom-ul Dacia din Counca.

În deschiderea evenimentului, Rodica Baciu, director general al Grupului Materom a vorbit pe scurt despre rezultatele financiare ale companiei și a mulțumit echipei Materom Auto Expert pentru performanțe.

Directorul executiv Materom Auto Expert, Dumitru Sasu a prezentat echipa responsabilă de vânzările autoturismelor Dacia în județul Mureș și a invocat câteva argumente care fac din  Dacia una din cele mai apreciate mărci la nivel european.  

”Încă de la început Dacia nu și-a propus să vândă lux sau super tehnologie, și-a propus să vândă autovehicule cu un design curat, un design simplu, un autoturism spațios, al un preț corect, accesibil. Vedem acum o mașină nouă, cu un design elegant, spațios, cu multe dotări în pachetul de bază și un raport calitate preț foarte bun”, a spus Dumitru Sasu.

A urmat un moment artistic, iar în final, prezentarea Noului Duster.

Prețul noului model Duster începe de la 18.800 Euro (TVA inclus).

NIVELE DE ECHIPARE

Noua gamă Duster este construită pe trei nivele de echipare: Essential, Expression și un nivel superior, cu două variante distincte, dar complementare, disponibile la același preț. Cu un design unic ce evidențiază accente Copper Brown, Duster Extreme este ideal pentru pasionații de activități în aer liber în căutare de un vehicul robust și practic (tapițerie din TEP micro-cloud lavabil, bare de pavilion modulare și multe altele). Duster Journey este potrivit pentru clienții care preferă eleganța discretă, confortul și tehnologia ingenioasă (frână de mână automată, sistemul multimedia Nav Live etc.). Paleta de culori a fost extinsă odată cu apariția nuanței Sandstone Beige (finisaj metalic). Alte șase culori sunt, de asemenea, disponibile: Lichen Kaki, Cedar Green, Terracotta Brown, Schiste Grey, Pearl Black sau Artic White.

NOI MOTORIZĂRI

Noul Duster este primul vehicul echipat cu motorul pe benzină TCe 130, oferind clienților un prim nivel de electrificare, cu sistem mild hybrid de 48V. Motorizarea este disponibilă cu cutia de viteze manuală cu 6 trepte pentru versiunile 4X2 și 4X4 și combină un motor pe benzină de nouă generație, cu 3 cilindri, de 1,2 litri, turbo, cu un sistem mild hybrid de 48V. Astfel, motorizarea TCe 130 permite diminuarea consumului mediu și a emisiilor de CO2 cu aproximativ 10%*. 

Motorizarea HYBRID 140 este de acum disponibilă și pe noul Duster, cu o cutie de viteze automată cuplată la o cutie de viteze fără ambreiaj. Noul Duster HYBRID 140 poate fi condus în modul electric până la 80% din timpul de rulare în oraș, reducând consumul de combustibil cu până la 40% în ciclu urban, comparativ cu un motor termic echivalent în ciclu urban, bazat pe obiceiurile de conducere similare.

Dacia este singurul producător care propune, sub emblema ECO-G, motorizări cu carburație mixtă benzină și GPL pe ansamblul gamei sale de modele. Noul Duster beneficiază de această tehnologie dovedită, instalată din fabrică. În mod GPL, noul Duster ECO-G 100 emite în medie cu 10% mai puțin CO2 decât o motorizare pe benzină echivalentă.

Clienții care se înscriu online la drive test pe https://campanii.dacia.ro/pot câștiga o vacanță de 4 zile alături de Noul Duster sau unul dintre premiile speciale, constând din jachetă, șapcă și rucsac sau kit-uri Dacia pentru vacanță.

Campania se desfășoară până în 16 iunie 2024.

Vă puteți înscrie  la drivetest pe http://campanii.dacia.ro sau vizitând showroomul Dacia din Corunca, Șoseaua Sighișoarei nr. 411. Programul va fi următorul: 07.06: 9-18, 08.06: 9-18, 09.06: 9-14, 10-15.06: 9-18, 17-22.06: 9-18

Florin Marcel Sandor

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE