Soós Zoltán râmâne primarul Târgu Mureșului. Ce a declarat? Administrație
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 17082 Vizualizări

Soós Zoltán râmâne primarul Târgu Mureșului. Ce a declarat?

Soós Zoltán, candidatul independent și edil șef al Municipiului Târgu Mureș, rămâne în continuare în funcție.

În aplauzele furtunoase ale staff-ului său de campanie, noul și vechiul primar a declarat următoarele acum circa 15 minute:

„Pe baza rezultatelor disponibile pe care le avem, am câștigat alegerile din 2024. A fost mai greu și mai dificil decât acum 4 ani. A trebuit să lupt nu doar cu marioneta lui Florea, dar și cu Florea, fostul primar însuși. Dar Târgu Mureșul a dat un răspuns clar: nu vrea nici marionete, nici pe fostul primar, nici trecutul său. Orașul aspiră la progres și noi vrem să continuăm munca pe care am început-o. Sper că am închis definitiv acest capitol și că de astăzi putem să ne întoarcem cu fața spre viitor. Mulțumesc frumos și mulțumesc echipei care a fost alături de mine în această campanie lungă de nu știu câte luni.

Dar această muncă, care a însemnat foarte mult atât pentru mine, cât și pentru cei care au dat dovadă că cred în munca mea, cred în munca echipei a dat roade și le mulțumesc pe această cale, nu doar echipei și familiei care la fel de mult a trebuit să ofere și să îndure în această campanie nu chiar impecabilă din punctul de vedere al comunicării și al eleganței. Dar sfârșitul este unul bun pentru Târgu Mureș. Mulțumesc încă o dată”.

Conform numărătorii paralele a UDMR, Soós Zoltán a obținut 22.713 voturi (41%) după numărarea voturilor din 77 de secții de votare, din totalul de 85.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE