Dumitrița Gliga, președintele PSD Mureș: ”Suntem cea mai puternică voce politică românească din județul Mureș!” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 764 Vizualizări

Dumitrița Gliga, președintele PSD Mureș: ”Suntem cea mai puternică voce politică românească din județul Mureș!”

Președintele PSD Mureș, deputatul Dumitrița Gliga, a scris luni, 10 iunie, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de mulțumire pentru alegătorii social-democrați.

În mesajul său, deputatul Dumitrița Gliga a subliniat că formațiunea politică pe care o reprezintă este, datorită rezultatelor obținute la alegerile locale din 9 iunie, ”cea mai puternică voce politică românească din județul Mureș.”

Redăm, în rândurile de mai jos, textul integral:

”Vă mulţumesc pentru încredere!

Suntem cea mai puternică voce politică românească din județul Mureș! La președinția Consiliului Județean Mureș, am obținut, din datele centralizate până acum, peste 23% dintre voturile exprimate, fiind cel mai mare număr de voturi obţinute între candidaţii români.

Este datoria noastră să prețuim speranţa şi încrederea dumneavoastră şi trebuie să dovedim în continuare că am meritat votul obținut.

Prin aleșii noștri locali vom fi, ca şi până acum, în mijlocul mureşenilor, alături de dumneavoastră, cu profesionalism, seriozitate și implicare, pentru bunăstare şi performanţă în administrarea comunelor, a orașelor şi municipiilor noastre, implementând, progresiv, toate proiectele propuse prin programul nostru de guvernare locală.

Am obținut peste 55.000 de voturi pentru Consiliul Județean, 31 de mandate de primar – oraşele Luduș, Iernut şi Sărmaşu; comunele Albeşti, Aţintiş, Batoş, Băgaciu, Beica de Jos, Bogata, Cheţani, Chiheru de Jos, Cuci, Daneş, Deda, Fărăgău, Ibăneşti, Iclanzel, Lunca, Nadeş, Ogra, Pogăceaua, Răstoliţa, Ruşii Munţi, Sânpetru de câmpie, Sântana de Mureş, Suseni, Şăulia, Tăureni, Vătava, Viişoara, Voivodeni şi Zagăr; şi un primar independent, susţinut de PSD – comuna Sânger.

În municipiul Târgu Mureș am obținut un scor istoric, existând posibilitatea de a obţine șase mandate de consilier local.

La nivel de județ, avem mai mulți consilieri locali și județeni, comparativ cu alegerile de acum patru ani.

Vă mulțumesc, cu aleasă prețuire!”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE