Perspectivele primarului Bodó Elöd Barna, reales în funcție, pentru viitorul Pănetului Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 539 Vizualizări

Perspectivele primarului Bodó Elöd Barna, reales în funcție, pentru viitorul Pănetului

Primarul comunei Pănet, reprezentant al partidului Uniunea Democratică a Maghiarilor din România (UDMR), Bodó Elöd Barna, a fost reales în funcție în urma voturilor înregistrate în data de 9 iunie.

Edilul a ținut să transmită un mesaj de mulțumire tuturor celor care l-au susținut în cadrul campaniei electorale: „În primul rând, aș dori să le mulțumesc tuturor care au ieșit la vot, indiferent cu cine au votat, pentru că este foarte important. Aș dori, totodată, să le mulțumesc celor care m-au susținut, dar și echipei, consilierilor locali, candidaților”, a declarat acesta pentru cotidianul Zi de zi.

Totodată, primarul ne-a oferit o perspectivă sintetizată a proiectelor care se află în curs de implementare, care prevăd modernizarea comunei Pănet: „În aceste zile, am semnat câteva contracte de finanțare, mai pregătim licitații pentru dezvoltarea comunității noastre, deci munca nu se oprește. Avem vești foarte bune, de proiecte noi cu care o să ieșim și o să vadă și cei din comunitatea noastră că noi nu lucrăm doar din cauză campaniei electorale, ci noi, de opt ani de zile, venim cu o muncă serioasă pentru dezvoltarea comunității. O să mai avem alegeri importante în acest an, mai ales cele parlamentare, la care va trebui să avem foarte mare grijă, să trimitem în Parlamentul României oameni competenți cu care putem lucra și dezvolta țara. Este important să avem o voce tare în Bruxelles, noi ca și comunitate maghiară. În aceste săptămâni o să înceapă cea mai mare investiție de apă și canalizare din istoria comunei noastre. Este vorba de o investiție de 30 de milioane de lei- apă potabilă în Berghia și în Sântioana de Mureș, respectiv canalizare în Sântioana de Mureș. Avem un alt proiect câștigat, unde suntem în faza de clarificări pentru semnarea contractului- renovarea școlii din Berghia. Pregătim un alt proiect în Sântioana de Mureș, un corp nou lângă școală pentru învățământ și educație sportivă, respectiv suntem în licitație cu alte trei proiecte, unul fiind un parc fotovoltaic, care va acoperi tot consumul anual al clădirilor publice, respectiv un alt proiect va fi o platformă pentru colectarea deșeurilor cu aport voluntar și renovarea energetică a școlii din Pănet, care începe de îndată ce va începe vacanța. O să terminăm și încă un proiect, care se află în faza de licitație, schimbăm tot mobilierul și dotăm cu instrumente digitale toate clasele, de la grădiniță până la școală, de pe teritoriul comunei noastre”.

(M.R.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE