Prof. Horațiu Moldovan (PSD), noul primar al orașului Iernut: „Mă angajez să servesc cu integritate nevoile tuturor” Alegeri Locale 2024
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1440 Vizualizări

Prof. Horațiu Moldovan (PSD), noul primar al orașului Iernut: „Mă angajez să servesc cu integritate nevoile tuturor”

Profesorul Horațiu Octavian Moldovan (PSD) a fost ales primar al orașului Iernut, în urma alegerilor din 9 iunie. Prin intermediul unui mesaj transmis, acesta le-a mulțumit oamenilor pentru încrederea acordată, subliniind prioritățile pentru următorii patru ani.

„Dragi concetățeni, astăzi am primit cu mare onoare vestea că ați ales să îmi acordați încrederea pentru a vă reprezenta ca primar al orașului Iernut. Vă mulțumesc din inimă pentru sprijinul vostru neprețuit și pentru votul de încredere.

Acest rezultat nu ar fi fost posibil fără efortul colectiv al echipei mele dedicate, bineînțeles, al fiecăruia dintre voi, cetățenii acestei minunate comunități. Împreună, am demonstrat că putem construi un viitor mai bun și mai luminos pentru toți.

În calitate de primar al orașului Iernut, mă angajez să servesc cu integritate, transparență și devotament nevoile tuturor. Prioritățile mele sunt clare: să asigurăm o conducere eficientă, să îmbunătățim infrastructura locală, să sprijinim educația și sănătatea, și să promovăm dezvoltarea economică a comunității.

Voi asculta cu atenție nevoile și preocupările dumneavoastră și voi colabora cu toate părțile implicate pentru a aduce schimbările pozitive de care avem nevoie. Această victorie este începutul unui nou capitol pentru localitatea noastră, unul plin de oportunități.

Împreună, vom construi o comunitate mai puternică și mai unită. Vă mulțumesc încă o dată pentru încrederea și sprijinul vostru. Să ne apucăm de treabă și să facem din Iernut un loc de care să fim mândri. Cu respect, Moldovan Horațiu Octavian”, a transmis acesta.

 (Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE