Adrian-Valeriu Rus (Band): ”Voi fi primarul tuturor” Alegeri Locale 2024
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 823 Vizualizări

Adrian-Valeriu Rus (Band): ”Voi fi primarul tuturor”

După un șir de mandate în care Radu Mircea s-a aflat la conducerea Primăriei Comunei Band, alegerile din 9 iunie au consfinițit victoria candidatului PNL, în persoana lui Adrian-Valeriu Rus. Suflu tânăr, Adrian Rus este convins că e nevoie de o schimbare în ce privește administrarea comunei.

„Această victorie vine ca o consecință a unei munci asidue de echipă dusă în ultimii ani din punctul meu de vedere personal, în cadrul celei mai frumoase comune din această țară. Nu aș vrea să mă axez atât de mult pe chestiunea schimbării, în sensul în care nu cred că obiectivul nostru sau al comunei era să nu mai fie cineva anume, cred doar că noi eram cea mai bună variantă. Drept urmare, nu cred că schimbarea definește cel mai bine ceea ce s-a întâmplat la Band cât faptul că a fost o mult prea vizibilă echipa și căpitanul de echipă cel mai bun și cel mai potrivit pentru comuna noastră”, ne-a declarat Adrian-Valeriu Rus.

Prioritățile noului primar

„Comuna noastră are multe deficiențe legate de infrastructură. Ce se poate face cu pași rapizi este să readucem viața în Band. Comuna noastră e cenușie în momentul ăsta, e lipsită de activități sportive, culturale, de orice fel de activități sociale și de interacțiuni umane. Cred că asta ăsta e lucrul care se poate schimba rapid și fără foarte multe costuri”, a spus primarul nou ales al comunei Band.

Structura Consiliul Local Band rezultată în urma alegerilor din 9 iunie este următoarea, potrivit primarului ales:

„Tocmai acuma discutam să vedem în ce măsură calculele sunt bune, posibil să fie 5 consilieri de la Partidul Național Liberal, 4 UDMR, 4 PSD, 2 AUR sau 1 – AUR și 1 – Partidul România Mare. Încă așteptăm procesul verbal final al Biroului electoral de circumscripție locală”.

Mulțumiri

„Mulțumesc celor care m-au votat și mi-au acordat această onoare de a ocupa funcția de primar al comunei Band. Vreau de asemenea să mulțumesc prietenilor care mi-au stat alături în ultimii ani, în ultimele săptămâni care au colindat cu mine zi de zi, minut de minut, om cu om toată comuna. Mă simt onorat că ei mă consideră prieten de-al lor. În al treilea rând mulțumesc și celor care nu m-au votat, celor care au votat altceva pentru că și-au făcut simțită opțiunea lor. Și vocea lor trebuie să fie auzită și îi asigur și pe această cale că voi fi și primarul lor, voi fi primarul tuturor. Nu în ultimul rând, trebuie să mulțumesc familiei pentru că mi-a îngăduit aceast drum pe care l-am căutat spre spre funcția de primar cu dragoste. Acest lucru a contat foarte mult”, a spus Adrian-Valeriu Rus.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE