Dan Mihai Runcan (Chiheru de Jos): ”Am încercat să fim cât mai practici” Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 776 Vizualizări

Dan Mihai Runcan (Chiheru de Jos): ”Am încercat să fim cât mai practici”

Una din surprizele alegerilor din 9 iunie s-a înregistrat în comuna Chiheru de Jos. Candidatul PSD, Dan Mihai Runcan, a obținut un procent de 47,98% din voturi, reușind astfel să-l învingă pe primarul cu două mandate la activ, liberalul Eremia Pop. În ce privește Consiliul Local, acesta cuprinde 5 consilieri PSD, 4 PNL, un consilier de la AUR și un consilier PMP.

„A fost o luptă destul de strânsă care a ținut pe toată durata campaniei. Am încercat să expunem idei, am încercat să venim cu niște proiecte, să venim cu niște soluții, am încercat să fim cât mai practici în ceea ce vorbim și în ceea ce promitem oamenilor”, ne-a declarat Dan Mihai Runcan.

„În primul și primul rând, eu cred că votul îl acordă oamenii în funcție de activitatea fostei conduceri. În al doilea rând, oamenii trebuie să aibă încredere în tine. Este ușor să vii să spui, domnule, eu cred că s-ar fi putut face mai bine, dar de cele mai multe ori, din ce am văzut și în alte comune sau în alte campanii electorale, electoratul au venit cu întrebarea: bine, dar cine ne zice nouă că cei care vin și vor să fie primari sau vor să fie consilieri sunt capabil să facă mai bine? Aici a intervenit modul în care reușești să comunici oamenilor faptul că ești și capabil să faci mai bine. Nu e suficient doar să vii și să spui că s-ar fi putut face mai bine dacă nu reușești să-i convingi că tu ești cel care ar ai putea să faci. În ce mă privește, cred că am reușit în mare măsură, având în vedere faptul că în cele două Chihere eu am fost foarte puțin cunoscut. Nu știu dacă m-am cunoscut personal cu 20 de persoane. Aici a fost greu să vin și să le spun că sunt capabil. Probabil, văzând experiența mea ca antreprenor în spate, eu venind din mediul privat în care am performat, în domeniul forestier, iar acum acum lucrez teren aici la Urisiu, oamenii au văzut că reușesc să fac lucruri bune. Probabil că asta i-a convins să-mi acorde votul”, a spus  Dan Mihai Runcan.

 

Priorități pentru viitor

”Deocamdată există un proiect pe apă și canalizare, dar pe cele două Urisie există doar proiectul de apă, ceea ce mi se pare foarte greu, să implementezi prima dată apa și după aia să vii și să faci canalizarea. Eu eu aș fi recomandat să nu se acorde finanțare pentru proiect de apă fără canalizare, doar pentru apă și canal, proiect integrat. În tot acest interval n-avem voie să asfaltăm ulițe, ceea ce iarăși este o problemă. Trebuie să găsim o modalitate prin care să se circule cât de civilizat și acolo. Măcar stratul de piatră să fie la un nivel bun, șanțurile să fie cum trebuie. E nevoie de un pic de ordine în ceea ce privește șanțurile, podețe ș.a.m.d. Vom căuta în același timp să aducem în școli și grădinițe masa caldă. În colaborare cu directorul de la școală și cu cei care sunt implicați în activitate asta să încercăm să găsim ceva și pentru copiii din comună. De asemenea, avem nevoie rapid de o capelă la Chiheru de Sus. Sunt mai multe nevoi din toate domeniile care trebuie rezolvate, fapt pentru care trebuie să pornim pe toate fronturile”, a punctat Dan Mihai Runcan.

Mulțumiri

„Țin să mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine, oamenilor care m-au votat. În același timp, țin să felicit și partea adversă care s-a organizat foarte bine. Până la urmă este o luptă electorală, o luptă de idei. Îi felicit pe adversari pentru modul în care s-a comportat. Per ansamblu, au fost foarte mulți oameni implicați cărora le mulțumesc tuturor pe această cale”, a spus primarul ales al comunei Chiheru de Jos.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!