Ștefan Bicăjan (Stânceni): ”Mergem înainte cu încredere” Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 493 Vizualizări

Ștefan Bicăjan (Stânceni): ”Mergem înainte cu încredere”

Pentru postul de primar al comunei Stânceni au candidat la alegerile din 9 iunie Ștefan Bicăjan, PNL, primarul interimar în funcție, alături de Daniel Ioan Ujică (PSD), Virgiliu-Emil Ujică (USR – PMP – Forța Dreptei), Nagy Zsolt (UDMR) și Dragoș Vasile Frâncu (AUR). În urma votului, candidatul PNL a reușit în cele din urmă victoria, una nesperată după cum recunoaște Ștefan Bicăjan.

„Sincer, nu mă așteptam la această victorie, una neașteptată pentru mine. Pentru ce am făcut, așa trebuia să fie, dar la ce lucruri s-au întâmplat în campanie, sincer nu mă așteptam să câștig. Am avut emoții imense pentru rezultatul final, dar la final totul a fost foarte bine și victoria a fost una mult mai dulce. Am avut experiențe în trecut, am candidat încă de patru ori și de fiecare dată nu mă număram printre câștigători. Știu foarte bine ce înseamnă să pierzi, chiar și la aceste alegeri m-am temut de o nouă înfrângere. Efectiv nu știam cum voi reacționa în cazul unui nou eșec. În campanie încărcătura psihică a fost una imensă, nu doresc la nimeni să treacă prin stările care le-am avut, dar spre bucuria și fericirea mea, în final totul a fost bine”, ne-a declarat Ștefan Bicăjan, câștigătorul alegerilor de primar în comuna Stânceni.

Acesta speră ca lucrurile să decurgă din ce în ce mai bine la nivelul comunei Stânceni, respectiv continuarea proiectelor de dezvoltare. „Ca partid ne-am descurcat foarte bine, practic dintr-un total de 9 consilieri, 4 sunt din partea Partidului Național Liberal, la care se adaugă 2 de la PSD, 1 UDMR 1 USR – PMP – Forța Dreptei și 1 AUR. Mai e nevoie de anumite negocieri pentru a ne asigura o majoritate în Consiliu pentru a putea duce mai ușor la îndeplinire proiectele care le avem. Starea acum e una mult mai liniștită față de cea am avut în campanie, lucru care ne permite să mergem înainte cu proiectele, să continuăm cele începute și desigur să venim și cu proiecte noi. Comuna Stânceni are nevoie de așa ceva, doar astfel putem merge înainte cu încredere că vom face treabă în următorii patru ani. Nu aș vrea să închei fără să aduc mulțumiri celor care ne-au acordat votul, lucru care ne onorează și ne obligă în același timp”, a subliniat primarul ales al comunei Stânceni.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!