Szász Levente Lóránd (Sângeorgiu de Pădure): ”Ne aflăm pe un drum foarte bun” Alegeri Locale 2024
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 598 Vizualizări

Szász Levente Lóránd (Sângeorgiu de Pădure): ”Ne aflăm pe un drum foarte bun”

Candidat în premieră pentru funcția de primar al orașului Sângeorgiu de Pădure, Szász Levente Lóránd nu a avut niciun fel de emoții pentru câștigarea alegerilor. Candidatul UDMR nu a avut contracandidat, astfel încât miza alegerilor din 9 iunie a constituit-o mobilizarea electoratului pentru participarea la votare în număr cât mai mare.

”Pentru început, vreau să mulțumesc cetățenilor pentru participarea la vot. Au venit la vot foarte mulți oameni, au înțeles care a fost miza alegerilor. Miza nu am fost eu, ca primar, ci Consiliul Județean, Consiliul Local, președintele de Consiliu Județean și alegerile europarlamentare. Le mulțumesc cetățenilor pentru că au votat”, a declarat primarul ales al orașului Sângeorgiu de Pădure.

”Nu am avut alți candidați, dar miza a fost foarte mare deoarece e foarte important pentru noi, ca primari, să avem un Consiliu Județean care să poată să ne ajute în orice probleme și să avem europarlamentari UDMR care să ducă mai departe vocea oamenilor și primarilor din Ardeal. Doar ei ne pot duce mai departe vocea la Bruxelles”, a adăugat Szász Levente Lóránd.

În ceea ce privește viziunea pentru viitorul orașului Sângeorgiu de Pădure, Szász Levente Lóránd a afirmat următoarele: ”În viitor, noi trebuie să mergem mai departe pe drumul început de domnul primar

Csibi Attila Zoltán, care deja a dovedit că ne aflăm pe un drum foarte bun și foarte corect. Eu zic că acest drum trebuie urmat de mine și de noii consilieri locali. Dacă mergem pe acest drum, orașul va avansa mai bine către progres.”

Primăria Sângeorgiu de Pădure:

Szász Levente Lóránd 100% (1.963).

Consiliul Local Sângeorgiu de Pădure:

UDMR 78,74% (1.593);

PSD 9,54% (193);

”Pro-Europa” 4,65% (94);

PNL 3,02% (61);

FCM 2,13% (43);

POL 1,93% (39).

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE