Benedekfi Csaba, primar Bereni: „Le promitem locuitorilor multe dezvoltări în comună” Administratie
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 510 Vizualizări

Benedekfi Csaba, primar Bereni: „Le promitem locuitorilor multe dezvoltări în comună”

Cu 100% dintre voturi ca unic candidat, primarul UDMR Benedekfi Csaba a obținut cel de-al patrulea mandat la șefia Primăriei Comunei Bereni.

„Le mulțumesc susținătorilor mei care m-au votat. Mă bucur că am reușit să obținem iarăși un nou mandat, împreună cu colegii mei din consiliu. Le promitem locuitorilor că și în mandatul acesta vom obține fonduri și vom face multe dezvoltări în comuna noastră”, ne-a declarat primarul reales.

În următorul mandat, primarul în funcție UDMR Benedekfi Csaba și-a propus implementarea a câtorva zeci de proiecte, dintre care le-a amintit pe următoarele: „Vom reuși să terminăm rețeaua de apă, vom asfalta toate drumurile rămase neasfaltate, vom introduce rețeaua de gaz, vom construi un parc fotovoltaic, astfel încât nu vom mai avea nicio factură de energie electrică pentru că vom asigura întreg necesarul de energie din producție proprie pentru iluminatul public, căminele culturale, școli, vom realiza trei stații de încărcare pentru vehicule electrice în Bereni, Mărculeni și Eremieni, vom construi două cămine culturale noi în Mărculeni și Eremieni”.

La alegerile din 9 iunie, 562 de locuitori (57,23%) din comună s-au prezentat la vot. (L.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE