Bodó Károly-Gyula, Crăciunești: „Eu sunt primarul comunei pentru toată lumea” Administrație
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 489 Vizualizări

Bodó Károly-Gyula, Crăciunești: „Eu sunt primarul comunei pentru toată lumea”

Bodó Károly-Gyula, în prezent primarul comunei Crăciunești, nu a avut emoții pentru a obține un nou mandat. A convins 1.202 de alegători, ceea ce reprezintă 64,14% din voturile valabil exprimate.

„Vreau să le mulțumesc tuturor, fiecărui om care a fost la alegeri, fie că a votat sau nu cu mine. Eu sunt primarul comunei pentru toată lumea, nu contează cine cum a votat. Sunt mulțumit de rezultat și de acum mergem înainte”, ne-a declarat acesta.

Primarul Bodó Károly-Gyula ne-a povestit și despre proiecte finalizate și despre unele în derulare pe care a reușit să le atragă în cel mai recent mandat.

“Avem proiectul cel mai important de a asfalta după ce a fost introdusă rețeaua de apă și canalizarea pe străzile comunale. Avem pornit proiectul de construire de locuințe de serviciu, înființăm și grădiniță cu program prelungit și am câștigat un proiect privind achiziționarea a două microbuze electrice pentru transportul elevilor la școală. Avem proiecte, unul finalizat pentru iluminatul public, continuăm cu celălalt ca să ajungem pe fiecare stradă, după ce pe străzile principale a fost deja introdus. Au fost montate camere de supraveghere, dezvoltăm parcuri fotovoltaice etc. Avem 23 de proiecte pe care le-am făcut în 3 ani și jumătate de mandat, fără cele de apă și canalizare”, a enumerat primarul.

Contracandidatul său, Székely Zoltán (Mișcarea pentru Comună) a obținut 672 de voturi.

În comuna Crăciunești s-au prezentat la urne 1936 de votanți (57,96%). (L.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE