Mihály Ferenc Attila, primar Bichiș: „Alegătorii au dat dovadă de unitate” Administratie
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 407 Vizualizări

Mihály Ferenc Attila, primar Bichiș: „Alegătorii au dat dovadă de unitate”

Mihály Ferenc Attila, actualul primar al comunei Bichiș, din partea UDMR, a fost reales pentru un nou mandat la timona primăriei. Alegătorii i-au acordat un vot de încredere larg, obținând aproape 90% din voturile valabil exprimate, semn că locuitorii sunt mulțumiți de prestația sa ca edil. Este, de altfel, unul dintre cele mai mari scoruri din județ, dacă nu luăm în calcul primarii aleși cu 100%, în comunele și orașele unde nu au fost desemnați contracandidați de către ceilalți competitori electorali sau nu s-au avântat candidați independenți.

“Le mulțumesc tuturor alegătorilor, au dat dovadă de unitate, au dat dovadă că suntem o comună unită. Dezvoltările sunt pe măsura încrederii acordate. Împreună cu locuitorii comunei Bichiș dezvoltăm viitorul”, a fost mesajul lui Mihály Ferenc Attila pentru concetățenii săi.

În competiția pentru funcția de primar al comunei Bichiș au intrat actualul edil, care a obținut 353 de voturi (88,03), în timp ce contracandidatul său, liberalul Biro Sándor, a strâns 48 de voturi (11,97%).

Prezența la vot în comuna Bichiș a fost una semnificativă – 67,16%, 407 dintre numărul total de alegători fiind prezenți la urne. (L.V)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE