O nouă viață salvată de reprezentanții ISU Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3918 Vizualizări

O nouă viață salvată de reprezentanții ISU Mureș

Conform informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș marți, 11 iunie, echipajul SMURD B2 din cadrul inspectoratului a reușit să intervină în timp util, demonstrând promptitudine și profesionalism, la resuscitarea unui biciclist care a suferit un stop cardio-respirator în urma unei căderi grave.

Membrii echipajului, deveniți eroi, au fost: Țiboc Adrian- plutonieri adjutant, Mădărășan Ovidiu- plutonier adjutant, Lanțoș Alexandru- plutonier, respectiv Diana Crișan- voluntar. Intervenția lor a cuantificat 12 minute de eforturi susținute prin manevre de resuscitare. După acordarea primului-ajutor, pacientul a fost stabilizat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„Aplaudăm echipajul de prim ajutor pentru acțiunile lor eroice! Curajul, abilitățile și dedicarea lor au făcut diferența între viață și moarte pentru biciclist. Acest incident subliniază încă o dată rolul vital pe care îl joacă ISU Mureș în salvarea vieților omenești. Personalul dedicat al inspectoratului intervine zilnic în situații de urgență, oferind prim ajutor calificat și contribuind semnificativ la bunăstarea comunităților din județul Mureș. Suntem mândri de echipajul nostru și de profesionalismul de care au dat dovadă! Ei reprezintă un exemplu demn de urmat pentru toți salvatorii din România”, a transmis conducerea inspectoratului.

(M.R.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE