Petru Ionuț Budian, primar Sâncraiu de Mureș: „Scorul obținut mă obligă să rămân dedicat” Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 742 Vizualizări

Petru Ionuț Budian, primar Sâncraiu de Mureș: „Scorul obținut mă obligă să rămân dedicat”

Petru Ionuț Budian, primarul în funcție al comunei Sâncraiu de Mureș din partea PNL, continuă la conducerea administrației publice locale pentru cel de-al doilea mandat. Acesta a obținut la scrutinul de duminică unul dintre cele mai mari scoruri electorale din județ – 81,21%, fiind votat de 3.735 dintre locuitorii comunei limitrofe municipiului reședință de județ.

„Stimați cetățeni ai comunei Sâncraiu de Mureș, vreau să vă mulțumesc din suflet pentru încrederea acordată în cadrul recentelor alegeri. Este o onoare pentru mine să fiu reales cu un procent impresionant de aproximativ 81% din voturile exprimate.

Vă asigur că voi continua să mă dedic cu aceeași ardoare și pasiune pentru binele comunității noastre. Voi depune toate eforturile necesare pentru a duce mai departe proiectele începute și pentru a iniția noi proiecte care să contribuie la dezvoltarea comunei noastre. Scorul obținut mă obligă să rămân dedicat și să îmi dau toată silința pentru a ne îndeplini obiectivele”, a mulțumit acesta electoratului.

Primarul Budian a avut și o reacție legată de campania electorală.

„Nu pot să nu îmi exprim dezamăgirea față de anticampania murdară și nedreaptă desfășurată de unii contracandidați și consăteni. Acuzațiile false și nefondate aduse în această campanie m-au afectat emoțional, dar cel mai mult a suferit familia mea. Acest gust amar pe care l-am simțit nu mă caracterizează și cred cu tărie că o campanie electorală ar trebui să se desfășoare într-un mod corect și respectuos, fără atacuri personale.

Cred că cetățenii au văzut aceste atacuri și au ales să taxeze la vot contracandidații care au recurs la astfel de tactici. Din păcate, aceste experiențe m-au determinat să mă gândesc că aceasta ar putea fi ultima mea candidatură pentru funcția de primar. Cu toate acestea, vreau să fiți siguri că interesul meu pentru comunitatea noastră va rămâne neschimbat și voi continua să mă implic activ în toate proiectele pe care le avem de dus la bun sfârșit.

Vă mulțumesc încă o dată pentru sprijinul dumneavoastră și vă asigur că voi rămâne dedicat și implicat pentru binele comunei noastre”, a arătat Petru Ionuț Budian.

Ceilalți contracandidați au obținut următoarele scoruri: Alexandru Ciula (PSD) – 485 de voturi (10,55%), Ciprian Viorel Dascăl (AUR) – 204 voturi (4,44%), Mihai Teodor Morariu (USR) – 127 voturi (2,76%) și Vasile Eusebio Pitariu (PRM) – 48 voturi (1,04%).

Prezența la vot în comuna Sâncraiu de Mureș a fost de 54,56%, 4.733 de votanți participând la procesul electoral.

Ligia VORO

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE