Varga András Adorján (Bălăușeri): ”De azi deja suntem la treabă, continuăm dezvoltarea comunei!” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 652 Vizualizări

Varga András Adorján (Bălăușeri): ”De azi deja suntem la treabă, continuăm dezvoltarea comunei!”

Primarul în exercițiu al comunei Bălăușeri, Varga András Adorján (UDMR), a fost reales în funcție la alegerile locale din 9 iunie.

Varga András Adorján a câștigat cel de-al doilea mandat de primar cu un scor electoral de 78,15% (1.427 de voturi), devansându-și astfel unicul contracandidat, pe Dorin Mateș (PNL), care a obținut 399 de voturi (21,85%), la o prezență de vot de 50,72% (1.948 de alegători).

”Comuna Bălăușeri a scris istorie duminică! În ultimii 30 de ani, niciun candidat la funcția de primar nu a primit atâtea voturi și nici un partid politic nu a câștigat o asemenea majoritate în Consiliul Local al comunei Bălăușeri! Pe 9 iunie, locuitorii comunei Bălăușeri au demonstrat că nu cedează la incitare, indiferent de naționalitate, maghiarii, românii și romii se pot uni și vota pentru dezvoltare! 

Mulțumesc locuitorilor comunei, pentru încrederea acordată și mulțumesc pentru munca persistentă a celei mai bune echipe de campanie! De azi deja suntem la treabă, continuăm dezvoltarea comunei Bălăușeri! Avem foarte multe proiecte în diferite faze pe care trebuie să finalizăm și să le dăm în funcțiune! Pregătim proiecte noi, și vom lucra în continuare, pentru a răsplăti locuitorilor comunei Bălăușeri pentru încrederea acordată!”, a declarat Varga András Adorján.

În ceea ce privește alegerile pentru Consiliul Local Bălăușeri, consemnăm următoarele rezultate finale: UDMR 75,32% (1.370 de voturi), PNL 21,06% (383 de voturi) și AMT 3,63% (66 de voturi).

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE