Varró Levente, primar Papiu Ilarian: „Pentru mine înseamnă încredere” Administrație
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 629 Vizualizări

Varró Levente, primar Papiu Ilarian: „Pentru mine înseamnă încredere”

Varró Levente, primarul comunei Papiu Ilarian, a fost învestit duminică de încrederea a 356 de alegători (79,29%), obținând cel de-al optulea mandat.

“Pentru mine înseamnă încredere. Le mulțumesc tuturor alegătorilor, celor care m-au ales și celor care nu m-au ales, le doresc multă sănătate, bucurii și să aibă încredere în mine că îmi voi face datoria, așa cum am făcut până acum, voi fi alături de ei și vom dezvolta comuna Papiu Ilarian. Voi fi același ca și până acum”, ne-a spus acesta.

Primarul Varró Levente a menționat și câteva proiecte pe care și le dorește realizate în noul mandat.

“Am multe proiecte. În mod deosebit, mă gândesc la drumul de legătură între comuna Papiu Ilarian și comuna Grebenișu de Câmpie. Sper că în scurt timp, comuna vecină va licita acest drum, o legătură cu Municipiul Târgu Mureș care ar scurta traseul cu cel puțin 20 km față de drumul ce ne leagă cu Târgu Mureșul prin Luduș. Mai departe vom construi încă un cămin pentru persoane vârstnice care va avea o capacitate de 24 de locuri. Cererea este mare și chiar sunt bucuros că putem asigura asistență socială celor nevoiași. Prin PNRR avem un proiect pentru eficientizarea energetică și reparația capitală la Căminul Cultural și sediul administrativ, pentru școala gimnazială avem un proiect de amenajări de laboratoare, dotarea cu table inteligente, calculatoare și tot ceea ce înseamnă modernizarea școlii pentru secolul în care trăim. Pentru tineret, avem ideea să construim un teren sintetic multifuncțional (minifotbal, baschet, handbal, tenis)”, le-a menționat acesta pe câteva.

În cursa pentru primărie a mai concurat Simion-Ioan Mărginean, din partea AUR, care a obținut 93 de voturi (20,71%).

Prezența la urne a fost ridicată în comună, 460 de alegători (67,05%) exercitându-și dreptul la vot. (L.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE