Alexandru Iurian (Zau de Câmpie): ”Promisiunile făcute vor fi îndeplinite!” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 529 Vizualizări

Alexandru Iurian (Zau de Câmpie): ”Promisiunile făcute vor fi îndeplinite!”

Primarul liberal al comunei Zau de Câmpie, Alexandru Iurian, a câștigat duminică, 9 iunie, alegerile locale pentru funcția de primar. Alexandru Iurian bifează astfel cel de-al cincilea mandat de edil șef la Zau de Câmpie, comună aflată în Câmpia Mureșeană și care are în componență următoarele sate: Bărboși, Botei, Bujor-Hodaie, Ciretea, Gaura Sângerului, Malea, Ștefăneaca, Tău și Zau de Câmpie.

Conform datelor furnizate de către Autoritatea Electorală Permanentă, cele 1.205 de voturi valabile au fost repartizate astfel: Alexandru Iurian 85,05% (PNL, 1.037 de voturi) și Vasile Teodor Horincaș 13,94% (AUR, 168 de voturi).

”Dragi locuitori ai comunei Zau de Câmpie, candidatul PNL, Alexandru Iurian, a câștigat detașat Primăria Zau de Câmpie cu peste 85% fața de contracandidatul său! Dorim pe această cale să vă mulțumim tuturor celor care ați participat la votul de duminică, 9 iunie 2024! Mulțumim celor care au avut încredere în Partidul Național Liberal și ați votat continuitatea! Vă mulțumim din suflet pentru încredere acordată care ne onorează și responsabilizează! Promisiunile făcute vor fi duse la îndeplinire!”, este mesajul transmis de echipa condusă de către primarul liberal Alexandru Iurian.

Competiția electorală pentru accederea în Consiliul Local al comunei Zau de Câmpie s-a încheiat cu următorul scor: PNL (55,77%, 662 de voturi, 8 mandate), AUR (14,82%, 176 de voturi, 2 mandate), PSD (13,98%, 166 de voturi, 2 mandate), Asociația Partida Romilor ”Pro-Europa” (7,24%, 86 de voturi, 1 mandat), UDMR (5,05%, 60 de voturi, zero mandate) și PRM (3,11%, 37 de voturi, zero mandate).

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE